• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Met Sligro naar Moulin Rouge! De Musical

Ben je klaar voor een onvergetelijke musicalavond?

Spaar vanaf 16 mei voor Moulin Rouge! De Musical, inclusief volledig verzorgd walking dinner in het Beatrix Theater Utrecht. 

Keuze uit 9, 10, 11, 16, 17 of 18 oktober 2024

Programma:

18:15 uur: Theater open 

18:15 - 20:00 uur: Walking dinner

20:15 - 21:30 uur: Eerste akte 

21:30 - 21:55 uur: Pauze

21:55 - 23:00 uur: Tweede akte

23:00 uur: Einde show, after borrel

23:10 uur: Meet & Greet

00:00 uur: Einde

 

* Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

 

Spaaractie

Koop de actieproducten en spaar mee!

Van donderdag 16 mei tot en met maandag 3 juni spaar je bij Sligro voor een all-inclusive Moulin Rouge! De Musical-arrangement. Koop de actieproducten in de speciale spaarfolder en spaar zegels. Bij een volle spaarkaart met 40 zegels ontvang je een musicalarrangement voor 2 personen voor Moulin Rouge! De Musical in het Beatrix Theater Utrecht, inclusief volledig verzorgd walking dinner en drankjes.

Hoe? Lever je volle spaarkaart(en) in bij de kassa van jouw  zelfbedieningsvestiging. Tegen bijbetaling van €20,- administratiekosten  ontvang je een voucher met een unieke code. Verzilver deze code(s) zo snel mogelijk via sligro.nl/musical en maak een keuze uit één van de beschikbare avonden. Dit kan tot en met maandag 10 juni 2024, mits niet eerder uitverkocht. De tickets ontvang je uiterlijk één week van tevoren op het door jou opgegeven emailadres. Vervolgens kun jij gaan genieten van een onvergetelijke avond bij Moulin Rouge! De Musical in het Beatrix Theater Utrecht.

Geldig van 16 mei t/m 3 juni 2024

Deelnemend assortiment

Moulin Rouge! De Musical

Dé must-see musical van 2024

Baz Luhrmann’s iconische film komt tot leven op het toneel, alles is uit de kast gehaald voor deze extravagante musical. Moulin Rouge! De Musical is een eerbetoon aan de waarheid, schoonheid, vrijheid en – bovenal – liefde. Moulin Rouge! De Musical is meer dan een musical; je waant je echt in de beroemde nachtclub.

Net als de film brengt de musical een hommage aan 160 jaar muziek – van Offenbach tot Lady Gaga. Moulin Rouge! De Musical bevat veel van de iconische nummers uit de film uit 2001 en nieuwe toevoegingen van muzikaal supervisor, orchestrator en arrangeur Justin Levine. Hij combineert 75 nummers van onder andere Adele, Katy Perry, Sia, Rihanna, Beyoncé om een popscore te creëren die uniek is in muziektheater. Alle bekende hits worden in het Engels gezongen.

 

Het verhaal

Moulin Rouge! De Musical vertelt het verhaal van een jonge dichter Christian die verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub. Een nachtclub waar bohemiens en aristocraten elkaar treffen en waarin alles draait om betoverend vermaak. Maar de druk op Satine neemt toe als haar baas, Moulin Rouge-eigenaar Harold Zidler, op haar rekent om de Hertog van Monroth tevreden te stellen, wiens geld de nachtclub draaiende zal houden.

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van de speciale Sligro Moulin Rouge! De Musical-aanbiedingen in folder 7, geldig van donderdag 16 mei t/m maandag 3 juni 2024, ontvang je spaarzegels. Een volle spaarkaart met 40 zegels lever je in bij de kassa van een van de Nederlandse zelfbedieningsvestigingen.

Tegen een bijbetaling van € 20,- administratiekosten ontvang je een voucher met daarop een code. Met deze code reserveer je HIER je tickets. Een aantal dagen voor de musical ontvang je de toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

 

In de bezorging ontvang je de spaarzegels per levering bij je factuur/pakbon.

Let op! Volle spaarkaarten dien je wel bij de kassa van een van de Sligro-zelfbedieningsvestigingen in Nederland te verzilveren voor vouchers. Dit kan tot en met 10 juni (mits niet eerder uitverkocht).

Vouchers verzilver je vervolgens HIER voor tickets. 

Inleveren van volle spaarkaarten en online verzilveren van vouchers voor tickets kan tot en met maandag 10 juni 2024, mits alle data niet eerder zijn uitverkocht. Na deze datum, of wanneer alle data eerder zijn uitverkocht, verliezen alle spaarzegels en/of volle spaarkaarten hun waarde. 

De klant ontvangt musicalzegels bij aankopen in de zelfbediening en bezorging van elke vestiging in Nederland, met uitzondering van actieprijzen en zegels op bier en cider in de bezorging. In België is deze actie niet geldig.

Nee, enkel de Moulin Rouge! De Musical-spaarzegels 2024 (goud) zijn toegestaan. Na de spaaractie, of als alle data zijn uitverkocht, verliezen ook deze spaarzegels hun waarde.

Nee, voor de Moulin Rouge! De Musical-spaaractie hanteren wij geen maximum aantal te sparen tickets. 

Nee, er is geen mogelijkheid om zelf stoelen te kiezen bij  het reserveren van tickets. Placeren wordt in een later stadium gedaan door Sligro. Wij doen natuurlijk ons best om de tickets die gereserveerd op hetzelfde klantnummer/emailadres worden zoveel mogelijk naast (of bij) elkaar te plaatsen. Ook als deze niet op hetzelfde moment zijn gereserveerd.  

Nee, de spaaractie geldt alleen voor tickets voor de exclusieve Sligro/De Kweker Amsterdam-avonden op 9, 10, 11, 16, 17, 18 oktober 2024. 

Ja, de avond is geheel verzorgd, inclusief walking dinner en drankjes. 

Het Beatrix theater is goed bereikbaar met de auto. In de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. 

Parkeren Jaarbeurs P2 & P4, Truus van Lierlaan, Utrecht
Maximaal 15 minuten lopen naar het theater Beatrix Theater. 

Parkeren Croeselaan, Croeselaan 14P, Utrecht
Deze garage is onder het Jaarbeursplein tegenover het Beatrix Theater. 

Openbaar vervoer
Het Beatrix Theater is goed bereikbaar met het OV. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het theater. De looproute is bijna volledig overdekt en vanuit het Centraal Station staat de route naar het Beatrix Theater goed aangegeven. Volg de borden Jaarbeursplein totdat het Beatrix Theater staat aangegeven.

Verder is het theater te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein), halte CS Jaarbeursplein.

Parkeren voor mindervaliden  
Bij parkeergarage Croeselaan zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is.  Op de website van parkeergarage Croeselaan, vind je meer informatie over invalidenparkeerplaatsen.

Het is helaas niet mogelijk van tevoren een invalidenparkeerplaats te reserveren.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen de zaal in. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan. We raden je aan om grote tassen thuis te laten. Mocht je wel een grote tas willen meenemen, dan verzoeken wij je deze tas kosteloos af te geven bij de garderobe.

Tot 20.00 uur is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het walking dinner. De musical start om 20.15 uur. 

Wanneer u dieetwensen en/of allergieën heeft kunt u dit doorgeven aan evenementen@sligro.nl. 

Na aanvang van de voorstelling wordt er nog beperkt toegang verleend. Hierna kun je na afloop van de pauze de zaal in.

Rolstoelplaatsen
In het theater bieden wij een aantal rolstoelplaatsen aan. Rolstoelplaatsen kun je alleen aanvragen door een mail te sturen naar evenementen@sligro.nl. 

Visuele beperking
De musical is toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dit werkt via de (gratis) app Earcatch, waarmee mensen met een visuele beperking audiodescriptie (AD) kunnen beluisteren. Een stem beschrijft tussen de dialogen door wat er visueel gebeurt op het podium. Wij vragen u wanneer u gebruik wil maken van deze app graag een mail te sturen naar evenementen@sligro.nl. 

Auditieve beperking
Het Beatrix Theater is voorzien van een installatie voor slechthorenden. Deze gehoorondersteuning werkt op radiofrequentie. Je krijgt een ontvanger en een koptelefoon om het geluid te versterken. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs kun je de apparatuur gratis verkrijgen bij de informatiebalie van het theater. Wij vragen u, wanneer u gebruik wilt maken van deze gehoorondersteuning, een mail te sturen naar evenementen@sligro.nl. 

Parkeren voor mindervaliden  
Bij parkeergarage Croeselaan zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is.  Op de website van parkeergarage Croeselaan, vind je meer informatie over invalidenparkeerplaatsen. Het is helaas niet mogelijk van tevoren een invalidenparkeerplaats te reserveren.

 

Moulin Rouge! De Musical heeft geen minimumleeftijd. Wel is het advies een minimumleeftijd van 12 jaar oud. 

Stuur dan een mail naar evenementen@sligro.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29605391. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00.