• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Hét seizoen der seizoenen staat weer voor de deur. Het seizoen waar iedereen ieder jaar op wacht: het festivalseizoen. Je gelooft het misschien niet, maar wat nou als wij jou zeggen dat jij dit seizoen zelf mag aftrappen? Samen met Sligro naar Paaspop! Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken. Een exclusieve dag voor Sligro-klanten op donderdag 6 april, en net zo spectaculair als de rest van het Paaspop-weekend!

16:00 uur: Paaspop terrein geopend

18:00 uur - Start programma

00:00 uur - Einde Paaspop

    

Ik wil meer weten over:


 

Deelnemend assortiment

Geldig van 19 jan t/m 6 feb 2023

De actie

Spaar je mee?

Tot en met 6 februari spaar je exclusief bij Sligro voor Paaspop op donderdag 6 april! Bij aankoop van de actieproducten uit de Paaspop-spaarfolder, ontvang je spaarzegels. Bij een volle spaarkaart met 20 zegels ontvang je, tegen bijbetaling van €10,- administratiekosten, een voucher. Met deze voucher bemachtig jij 2 Paaspop-tickets voor donderdag 6 april 2023.

Paaspop

DANS, EET, DRINK, GENIET

Trap samen met Sligro het festivalseizoen af tijdens Paaspop op donderdag 6 april! Je kunt hier je hart ophalen met een waanzinnige line-up gevuld met de crème de la crème van de Nederlandse muziekscène en tal van stands met het lekkerste eten en drinken te midden van een spectaculair decor. Een betere start van het festivalseizoen kan je je niet wensen! 

Spaar mee en kom samen met ons dansen, eten, drinken en genieten tijdens Paaspop op donderdag 6 april! 

×

Vervoer

Onbezorgd naar Paaspop

Genieten van Paaspop zonder zorgen over de heen- en terugreis? Vanuit Sligro worden er busreizen georganiseerd naar het Paaspop-terrein: koop losse bustickets, huur een deelbus of zelfs jouw eigen bus. Kortom: bijna alles is mogelijk! Klik hieronder voor alle informatie, en boek vanaf 19 januari jouw busreis! 

Veelgestelde vragen

Sparen

Bij aankoop van speciale Sligro Paaspop-aanbiedingen in folder 2, geldig van 19 januari t/m 8 februari 2023, ontvang je spaarzegels. 

In de zelfbediening en bezorging van elke Sligro-vestiging. Met uitzondering van actieprijzen en zegels op bier en cider in de bezorging.

Voor een volle spaarkaart heb je 20 Paaspop-zegels nodig. 

Wissel je volle spaarkaart(-en) in bij de kassa van jouw Sligro-zelfbedieningsvestiging. Tegen een bijbetaling van €10,- administratiekosten ontvang je een voucher met daarop een code. Met deze code reserveer jij 2 toegangstickets voor Paaspop op donderdag 6 april 2023. Verzilveren kan tot en met 24 februari. 

VERZILVER HIER JOUW VOUCHER(S)

Let op! Na 24 februari, of wanneer het festival eerder is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Een aantal dagen voor het festival ontvang je jouw toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres.

Nee, enkel de Paaspop-spaarzegels 2023 zijn toegestaan. Nadat de spaaractie is afgelopen of als het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Nee, de spaaractie geldt alleen voor de exclusieve Sligro Paaspop-dag op donderdag 6 april 2023. Tickets voor andere data kun je natuurlijk wel voor eigen rekening bestellen via de website van Paaspop

Staat je vraag er niet bij?

Stuur dan een WhatsApp naar 06-29605391. Op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00.

Festival

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het festival zijn voor eigen rekening. 

Vanaf 16:00 uur heb je toegang tot het Paaspop-terrein en zijn alle bars en foodtrucks geopend. Vanaf 18:00 uur start het programma. Om 00:00 uur is Paaspop afgelopen. 

Nee, het festival en artiesten zijn op 6 april 2023 hetzelfde als de overige avonden. Het belooft een heerlijke avond bomvol muziek en gezelligheid te worden.

Regel nu alvast gemakkelijk jouw busvervoer naar Paaspop vanuit een Sligro-vestiging naar keuze. Klik hier om jouw busreis te reserveren. 

Toch liever met de fiets, auto of het OV? Kijk ook dan hier voor alle informatie over de bereikbaarheid van Paaspop. 

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Nee, vanuit Sligro in Concert is het niet mogelijk om tegen bijbetaling een ander type ticket te bemachtigen. 

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.


Parkeren: er is een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Deze herken je aan de signing.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van geasfalteerde paden of houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze paden of vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo-tent heeft een rolstoelverhoging. Deze vind je achteraan de Apollo tent.