• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Big Snack

Heeft jouw cafetaria een belangrijke buurtfunctie? Ben je zelfstandig ondernemer, maar ook op zoek naar ondersteuning bij je bedrijfsvoering? Dan biedt de Big Snack-formule van Sligro de oplossing!

Big Snack is met ruim 60 deelnemende cafetaria's één van de grootste soft franchise cafetariaformules van Nederland. Ideaal voor ondernemers die wél extra ondersteuning willen, maar geen vrijheid in hun ondernemerschap willen inleveren.

Voordelen voor Big Snack-franchisenemers

✔ Je bent en blijft baas in eigen huis.
✔ Je behoudt je eigen prijsstelling en assortiment.
✔ Je maakt gebruik van een actief marketingprogramma voor extra traffic en omzet.
✔ Je vergroot de naamsbekendheid van je cafetaria door maandelijkse folderverspreiding in je regio.
✔ Je profiteert van scherpe inkooptarieven en een aantrekkelijke staffelbonus voor ál jouw inkopen bij Sligro.
✔ Je geniet van een zeer lage fee en er is bovendien géén entreefee.
✔ Je hebt toegang tot een online omgeving van Big Snack, zodat je snel en eenvoudig marketingmateriaal kunt ontwikkelen.
✔ Je krijgt ondersteuning op het gebied van hygiëne.
✔ Je ontvangt een financiële bijdrage bij opstart.

De buurtfunctie van Big Snack

De formule van Big Snack richt zich specifiek op de cafetaria met een buurtfunctie. Deze zijn vaak gevestigd in wijken, winkelcentra en recreatieparken. Juist vanwege die lokale verbondenheid besteedt Big Snack maandelijks veel aandacht aan de verspreiding van aantrekkelijke, lokale prijspromoties en andere marketingacties. Hierdoor staat alles in het teken van lokale verbinding in de directe omgeving van elke Big Snack.

Spreekt deze buurtfunctie jou aan? Dan helpen we je bij de overstap meteen met een goede aftrap van jouw nieuwe Big Snack-cafetaria. Dat doen we onder meer door ondersteuning bij de ombouw. Daarnaast vragen we geen entreefee en verzorgen we in overleg met jou een complete openingscampagne. Een goed begin is het halve werk.

Geïnteresseerd in deze formule?

Zowel bestaande als nieuwe ondernemers kunnen franchisenemer worden van onze Big Snack-formule. We zijn dan ook altijd op zoek naar zelfstandige, vakbekwame en actieve ondernemers met een hart voor kwalitatieve fastservice.

Als je geïnteresseerd bent in de Big Snack-formule, kijken onze formulemanagers vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden. Denk hierbij aan een visueel voorstel van de Big Snack-huisstijl ten opzichte van de huidige situatie én een nauwkeurig kostenoverzicht bij een benodigde ombouw.