• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Maximale zelfstandigheid met Plaza Food For All

Ervaar zekerheid met franchiseformule Plaza Food For All. Wil je je als cafetaria onderscheiden van andere lokale foodbedrijven én je zelfstandigheid behouden? Plaza Food For All is de formule voor ondernemers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit, een professioneel netwerk en (lokale) marketing ondersteuning. Door samen te werken met Plaza Food For All profiteer je als ondernemer van de kracht van een landelijke formule, terwijl je vrij bent in jouw eigen lokaal ondernemerschap.

De voordelen van Plaza Food for All

✔ Behoud je zelfstandigheid: bepaal je eigen assortiment, verkoopprijzen en personeelsbeleid

✔ Inclusief jaarrond verrassende lokale marketingacties en marketingondersteuning

✔ Geef je zaak een eigentijdse en professionele uitstraling

✔ Profiteer van scherpe collectieve inkoopafspraken

✔ Tegen een scherpe lage wekelijkse fee én geen instaptarief

✔ Ontvang ondersteuning bij aanschaf van narrowcasting en kassasystemen

✔ Geniet van de voordelen van meer dan 15 jaar ervaring en een professioneel netwerk

Plaza maakt het je makkelijk

Foodconcepten

Biedt een diverse en innovatief assortiment dankzij aansprekende foodconcepten. Zo zijn de Royals, over the top frietjes, een absolute favoriet.

Merkuitstraling

Landelijke herkenbaarheid dankzij een professionele merkuistraling. Van kleding en verpakkingsmaterialen, van intertieur tot exterieur.

Marketing

Profiteer van landelijke én lokale marketingactiviteit. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen voor zowel offline als online zichtbaarheid bij jouw (potentiële) gasten.

Extra omzet dankzij intensieve marketing

Door middel van onze landelijke en lokale marketingacties nemen wij jou de zorgen uit handen. Onze acties zijn gericht op het versterken van de loyaliteit en vinden je gasten hun weg steeds terug naar jouw Plaza, zowel offline als online.

Vanuit Plaza creëren we regelmatig aantrekkelijke acties. Deze vertalen we door in POS-materialen die je in jouw zaak kunt inzetten: van actieflyers tot narrowcasting. Daarnaast zorgen wij voor de verspreiding van deze acties onder jouw doelgroep op social media en huis-aan-huis bij jou in de buurt.

Professioneel netwerk

Plaza Food For All is onderdeel van Sligro Food Group Nederland BV en aangesloten bij NFV (Nederlandse Franchise Vereniging)

Meer weten over Plaza Food For All en de mogelijkheden voor jou?

Onze formulemanagers vertellen je er alles over en beantwoorden graag je vragen. Neem contact op met de Plaza accountmanager.