Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

12-Uurtje

Populaire lunchklassieker met een twist

Vier voordelen van het 12-uurtje:

#1 Creëer een signature lunch op een klassieker
#2 Ook geschikt voor grotere eters
#3 Ook vegetarisch te serveren
#4 Gemakkelijk te maken met bestaande ingrediënten

Twaalfuurtje

Met het twaalfuurtje serveer je een populaire lunchklassieker. De basisvariant is een klein kopje soep, een bolletje huzarensalade en drie sneetjes brood: met ham, met kaas en met kroket. Maar wil je je écht onderscheiden, varieer dan eens met ingrediënten. Bied bijvoorbeeld een vlees-, vis- en vegetarische variant aan. Of pak uit met je presentatie. Noem het gerecht in plaats van een twaalfuurtje een visserslunch of een American Afternoon. Óf: speel in op landenthema’s en wereldkeukens, zoals Mediterraans, Aziatisch en Amerikaans.

American Afternoon

  • Halve bagel met geraspte Reypenaer VSOP en kleine blaadjes kropsla.
  • Halve bagel met grove mosterd, pastrami en plakjes cornichons.
  • Johma coleslaw salade.
  • 3 stuks Mora Crispy Chicken Tender strips met kerriemayonaise.
  • Klein kopje Unox gevulde kippensoep met fijngesneden bosui.
Per stuk

Visserslunch

  • Snee trammezzine wit geroosterd, ingesmeerd met citroenmayonaise en belegd met gerookte zalm. Gegarneerd met veldsla en kappertjes.
  • Snee Lamber desem wit met een garnalenkroket.
  • Bol Johma gepocheerde zalmsalade.
  • Klein kopje Unox vissoep, gegarneerd met zure room en Hollandse garnaaltjes.
Semenzato
Tramezzini
Pak 250 gram

Vegetarisch 12-uurtje

  • Een Soufflesse van Van Geloven.
  • Sneetje Lamber desem wit met spread van rode biet, verkruimelde verse geitenkaas en geroosterde pompoenpitten.
  • Rond uitgestoken wit trammezzine brood met avocado, versgemalen peper en zout en een half zachtgekookt eitje.
  • Klein schaaltje Johma bietjesalade met walnoten.
  • Kopje Unox pompoensoep, getopt met chiffonade van kropsla.