• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Verantwoord alternatief voor frisdrank

Fresh lemonades infusions

Vijf redenen om fresh lemonades op de kaart te zetten:

#1 Eyecatcher
#2 Gezonde frisdrank
#3 Direct op smaak
#4 No waste
#5 Margemaker

Fresh lemonades infusions

Fresh lemonade infusion is een fruit- en kruidenconcentraat op basis van puur natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers. Ze geven plat, bruisend of kokoswater de onweerstaanbare smaak van vers fruit, groenten en kruiden. Met de infusions breng je jouw fresh lemonade in no time op smaak. Ook andere toepassingen zijn mogelijk. Wat dacht je van cocktails of desserts? Of maak jij de gezonde variant van de slush puppy?

Onmisbaar op je kaart

Fresh lemonades maak je van vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs. Mooi gepresenteerd zijn het echte eyecatchers voor je gast. Dit fruitige water stilt je dorst, verkoelt en is gezond. Wat vorig jaar als trend begon, is nu onmisbaar op je drankenkaart. Je zelfgemaakte frisdrank met alle ruimte voor je eigen signatuur. Liever een lemonade op basis van groenten? Ga dan eens voor de veggie lemonades!

Direct op smaak

Je brengt een fresh lemonade gemakkelijk op smaak met de Fresh Lemonade Infusions. Deze geeft meteen de pure smaak van fruit en kruiden aan je fresh lemonade. Met alleen natuurlijke ingrediënten en zonder E-nummers creëer je eenvoudig verrassende smaakcombinaties. Varieer eindeloos en zet je eigen smaak op de kaart!

Zo maak je het!

Doe de inhoud van één fresh lemonade infusion in een tapkan van acht liter. Voeg verse ingrediënten toe en vul de tapkan met plat, bruisend of kokoswater. Maak af met crushed ice. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke fresh lemonade. Lekker puur van smaak, met alleen natuurlijke ingrediënten.

No waste: creëer je eigen variant met fruit, groenten en kruiden die je nog hebt liggen

FRSH Matters

FRSH Matters is een merk van Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters inspireert om verrassende, verse en pure gerechten op de kaart te zetten. Vers in de vorm van fruit, groenten en kruiden, met al hun originele smaakeigenschappen. Met pure ingrediënten en authentieke smaken. Herkenbaar en echt. Dát is waar FRSH Matters voor staat.

Rekenvoorbeeld per glas

Inkoopprijs €0,48
Verkoopprijs €3,50 (incl. BTW)
Marge €2,83 (incl. BTW)

IJsrecepten met Fresh Lemonades

Naast heerlijke verkoelende huisgemaakte limonades kun je met Fresh Lemonades ook heerlijk verfrissende ijsjes maken. Hieronder vind je een aantal recepten, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

Smeding Groenten en Fruit, verspartner van Sligro
De Opfaart 1, 9076 PG Sint Annaparochie
www.smeding.nl | info@smeding.nl | tel. 0518-409940