• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Ontdek wat een theebar kan doen voor jouw zaak

Frisse theecocktails

Die onderscheidende theebeleving gaat veel verder dan een kop thee. Het gaat om smaken, soorten, presentatie en hoe ze samenkomen in één moment dat bijblijft. Zo’n moment creëer je extra eenvoudig met je eigen theebar: een kwestie van Lipton-thee, Monin-siropen en garnituren toevoegen

Theebar: de lekkerste theecocktails

Zo'n 59% van de consumenten zoekt geregeld een nieuwe ervaring en beleving. Maak van thee een ware theebeleving met je eigen theebar met spannende combinaties van Lipton thee, Monin siropen en een extra garnituur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een warme Fresh Fruit Bomb tot een koude Passionate T. Serveer theecocktails in een glas met daarbij verse ingrediënten. Of laat je gasten zelf combineren met verschillende soorten thee, siropen en vers fruit of aromatische kruiden.

Eindeloos onderscheiden met thee

Frisse theecocktails is hét concept waarmee je zowel vaste als nieuwe gasten verleidt. Theeliefhebbers, maar vooral ook gasten die eens ‘iets anders’ willen. Speel in op hun wens naar nieuwe, verrassende drankencombinaties met minder of geen alcohol. Met tal van spannende combinaties is er altijd een variant die in de smaak valt. Van een warme Fresh Fruit Bomb tot een koude Passionate T. Maar geef er vooral ook je eigen creatieve draai aan. De mogelijkheden om je te onderscheiden zijn eindeloos.

×

MAKKELIJKE MARGEPAKKER

Serveer de thee in een bijzonder glas met daarbij verse ingrediënten. Zo creëer je gemakkelijk en snel de spannendste combinaties. Het is die beleving waar je gast meer voor wilt betalen, waardoor je met je eigen theebar meer marge haalt uit water. Zonder dat het jou en je medewerkers veel tijd kost. Kortom, gemakkelijk onderscheiden met meer marge.

Rekenvoorbeeld per glas

Inkoopprijs €0,33 (excl. BTW)
Verkoopprijs  €3,95 (incl. BTW)
Marge 91% €3,29 (incl. BTW)

Verrassende thee presentatie

Thee is een van de meest gedronken dranken in de horeca. Je gast verwacht dat je daarin kwaliteit biedt in zowel de thee als de presentatie. Of je nu gaat voor een parrotbeker die je gasten kunnen delen of een stijlvol glas Je wilt jouw klant immers verrassen! Sligro help je met een aantal vormen van theepresentatie; Van modern tot klassiek.

Assortiment