• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Behoud kwaliteit door gebruik van juiste bezorgsystemen, passend bij elk budget

Kwaliteit voor bezorgmaaltijden

Bezorgsysteemvoordelen op een rij:

#1 Easy to use: lichtgewicht systemen
#2 Duurzaam: lang temperatuurbehoud
#3 Compact: makkelijke afmetingen
#4 Eenvoudig: in een handomdraai schoon
#5 Slim: bezorgsystemen verdienen zichzelf terug

Voor elke bezorgmaaltijd een oplossing

Dus ook al maak je geen pizza’s, als horeca ondernemer kan je eigenlijk niet meer om bezorgen heen. Dat zet je wel aan het denken. Hoe kun je meedoen in de bezorg markt zonder kwaliteit in te leveren? Want je moet er niet aan moeten denken dat gerechten koud (of juist gesmolten) op de plaats van bestemming aankomen. Sligro heeft hier dé oplossing voor. Of beter gezegd: diverse oplossingen voor ieder budget.

Voor elke budget een passend systeem

Natuurlijk kost het opzetten van een bezorgdienst een kleine investering. Je hebt thermoboxen nodig of misschien zelfs wel een thermische tas inclusief een oplader met inductie. Maar weet ook: bezorgsystemen verdienen zichzelf terug. Of je nu kiest voor werken met thermoboxen of een geavanceerd systeem wat Cooktek wereldwijd marktleider op het gebied van inductietechniek aanbiedt. Reken uit hoeveel gasten je meer kunt bedienen en kies een systeem wat bij je past.

Bezorgen makkelijk gemaakt

Natuurlijk kies je voor een systeem wat eenvoudig werkt. Zowel thermoboxen als het systeem van Cooktek voldoen aan deze voorwaarde.

Thermoboxen: voor vrijwel elke temperatuur

Wil je flexibel zijn? Omdat je soms gerechten bezorgt die gekoeld moeten worden en een andere keer gerechten die juist warm moeten blijven? Of start je met bezorgen? Dan is een thermobox dé budgetvriendelijke oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar er past sowieso een Gastronorm bak in. Daarnaast zijn ze temperatuur bestendig van ­-20°C tot +110°C, je kunt ze stapelen (met en zonder deksel) en de handgrepen zorgen ervoor dat ze makkelijk draagbaar zijn.

Inductie van Cooktek: snel en betrouwbaar

Als je gerechten op constante temperatuur moeten blijven, kies je voor een inductiestysteem. De bezorgsystemen van Cooktek zijn heel erg geschikt. Met de oplossingen van Cooktek blijven je gerechten op de graad nauwkeurig op temperatuur. En dus op smaak. Het voordeel? De inductieplaten zijn binnen een minuut op temperatuur. En wil je het gerecht langer warm houden? Dat kan! Gerechten kun je zeker een half uur op 70 graden houden.

De bezorgmogelijkheden bij Sligro

Thermobox 1/2GN 19 liter
Per stuk