• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Loaded fries

Meer marge maken met een gemakkelijk concept? Onderscheidend zijn in de markt? Creeer je eigen 'signature toppings' met loaded fries. Maak bijvoorbeeld je eigen kruidenblend of ga voor spannende combinaties. 

Tips & tricks voor loaded fries

Loaded fries zijn de manier om je te onderscheiden. Zo voeg je een flinke dosis vers en ambacht toe aan jouw assortiment. Werden frites kort geleden nog in één adem genoemd met andere snacks, nu wordt het een culinair product waarvoor de consument graag extra betaalt. Met dit stappenplan laten we je van A tot Z zien hoe jij jouw eigen loaded fries concept start.

TIP 1:
Houd tijdens het opmaken van de fries rekening met bezorgen of meenemen. Bij langere afstanden leg je de koude componenten het beste bij elkaar aan de zijkant.

TIP 2:
In de zaak presenteer je de gerechten het aantrekkelijkst met een hoge opbouw. Een leuk item hiervoor is de hamburgermand PC rood. Mooi opgemaakte fries zijn een echte eyecatcher en zien eten, doet eten.

TIP 3:
In plaats van krantenpapier kun je ook gebruik maken van grof bruin keukenpapier.Kook zoveel mogelijk uit eigen keuken. Verwerk ingrediënten die je al op voorraad hebt zoveel mogelijk in de recepturen. Dit voorkomt een heleboel waste.

TIP 4:

De ingrediënten uit de recepturen zijn slechts een aanzet tot je eigen, mooie creaties. Wissel ze gerust voor andere.

TIP 5:
Creëer je eigen lokale loaded fries door streekingrediënten toe te voegen en benoem deze ook.

TIP 6:
Qua prijsstelling kun je de prijzen van schotels benaderen. De extra kosten verdien je zo gemakkelijk terug.

TIP 7:
Voorkom grote stukken vlees en vis. Fijnere stukjes kun je gemakkelijker verdelen.

Assortiment