• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Uitgebreide inspiratie voor de lunchkaart

Lunchdranken

Vier voordelen van lunchdranken

#1 Alles over koffie van specialities tot lattes
#2 Meer omzet met thee door presentatie & storytelling
#3 Onderscheid jezelf met homemade smoothies
#4 Dé trend: groentesappen als time-saver

MEER UIT KOFFIE

Koffie is de nummer 1 lunchdrank van dit moment. Maar er is zoveel meer mogelijk dan het standaard kopje koffie. Sligro laat je zien hoe je direct aan de slag kan met lattes, koffiecocktails en koffiespecialties. Je vindt hier alle koffierecepten.

VERSE KRUIDENTHEE

Geniet van verfrissende Marokkaanse munt in combinatie met het lichtzoete van lavendel, de zomerse citroensmaak van verveine of de unieke smaak van chocolademunt. Het perfecte drankje voor bij de lunch! Lees hier meer over kruidenthee.

HOMEMADE SMOOTHIES

Varieer met je huisgemaakte aanbod en gebruik eens een andere basis dan fruit. Ga voor gember als verrassende smaakbooster en varieer met groenten zoals spinazie en biet. Maar denk ook eens aan zuivel in plaats van fruitsappen vol suiker.

Groentesappen

Een gezonder alternatief voor fruitsappen en vooral helemaal van nu! Ga je voor gemak? Kies dan voor de kant-en-klare sappen van verspartner Smeding. Iedere dag vers geperst in waanzinnige blends. Of ga voor de lang houdbare rauwe sappen van Naturalicious gecombineerd met fruit. Beiden koud geperst om smaak en voedingswaarden maximaal te behouden.

Assortiment