• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Je gast beleeft meer aan tafel

Shared dining

De voordelen van Shared Dining:

#1 Maak ruim negen euro marge per persoon door slim samenstellen
#2 Meer omzet - geschikt voor ieder eetmoment: lunch, tapas en diner
#3 Volop flexibiliteit voor gasten met speciale (di)eetwensen
#4 Voor iedere groepsgrootte een passend concept
#5 Experimenteren met seizoensproducten of duurzame ingrediënten

WAAROM SHARED DINING?

Waarom een vast driegangenmenu met beperkte keuze voor jouw gasten? Kies voor shared dining en laat jouw gasten zelf hun keuze maken uit meerdere kleine gerechten. Met shared dining presenteer je eenvoudig een onderscheidend concept door slim te combineren met planken, schaaltjes en ingrediënten. Jouw gast heeft meer keuzevrijheid, beleeft meer aan tafel en voelt zich één met z’n tafelgenoten. Want naast genieten van lekkere gerechten is eten ook vooral een sociale gelegenheid.

Gaat je als ondernemer aan de slag met shared dining, dan profiteer je van diverse voordelen. Experimenteren met seizoensproducten of duurzame ingrediënten? Geen probleem. Ook voor een gast met speciale eetwensen op basis van bijvoorbeeld een allergie biedt het concept volop flexibiliteit. En door te werken met een verkoopprijs per persoon profiteert u daarnaast van een mooie marge. Ontdek het assortiment bij Sligro, alles voor een succesvol shared dining concept.

Buffet- en tapasplanken

Creëer een mooie, verzorgde uitstraling op tafel met de houten buffetplanken van ServTrends of Twents Hout. De ultieme vorm van shared dining. Gebruik het 80 cm model met schaaltjes en bakjes voor een onderscheidende presentatie van barfood. Of richt de 120cm plank in voor grote groepen en serveer alles in één keer uit. Sfeervol, snel én handig!

Per stuk
Per stuk
Tapasplank klein
Twents Hout
Tapasplank klein
Per stuk

Truyts Melamine schaaltjes

Combineer eenvoudig met de melamine schaaltjes van Truyts. Melamine staat er om bekend dat het onbreekbaar en krasvast is. Verkrijgbaar in 2 handige vormen; vierkant en rechthoekig. Zo bent u flexibel in het vullen van uw buffetplateau en kunt u met de 3 formaten plateaus uw concept eenvoudig aanpassen aan de grootte van de groep.