Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Dé bezorgpartner voor horeca Nederland en MKB

Voor klanten met een reguliere afname kan Sligro bestellingen op maat bezorgen. Via het online bestelplatform kunt u eenvoudig 24/7 kiezen uit ruim 75.000 artikelen. Wij leveren dagelijks op afspraak, binnen 24 uur én altijd vers. Natuurlijk is er ruimte voor maatwerk.

Efficiency is heel belangrijk. Sligro Bezorgservice werkt met één levering, één factuur en één aanspreekpunt. Jij bepaalt wanneer wij leveren. Dat is wel zo gemakkelijk. En natuurlijk staat ons deskundig klantenteam en onze vers-, wijn-, en productspecialisten altijd voor u klaar. Ook bezorgklant worden? Bekijk onze veelgestelde vragen.

In 4 eenvoudige stappen naar Sligro Bezorgservice

Stap 1

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken.

Stap 2

Wij maken een afspraak om de mogelijkheden met je te bespreken.

Stap 3

Via ons online bestelsysteem bestel je eenvoudig de artikelen die je nodig hebt.

 

Stap 4

Wij bezorgen uw producten volgens afspraak.

Bel mij voor een afspraak

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 3 werkdagen terug om een afspraak te maken.

Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

KVK-nummer (optioneel)
Bedrijfsnaam
Branche
Sligro Klantnummer (optioneel)
Volledige naam
Postcode
Straat
Huisnummer + toevoeging
Telefoon
Afspraak
Voorkeur belmoment
Opmerkingen
500 karakters
Bekijk onze Privacy Policy

Veelgestelde vragen

Heb je interesse om bezorgklant te worden bij Sligro? Vul dan ons bovenstaande formulier in. We nemen graag zo spoedig mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bezorging is afhankelijk van ordergrootte en gebeurt op basis van individuele wensen. We werken hierbij met een minimale orderwaarde van €500 per levering. We maken duidelijke afspraken met het oog op de bestelwijze, het bestelmoment en de leverfrequentie.

Ja, dit is mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen en ons distributienetwerk plannen wij een transparant bezorgmoment, naar ieder zijn tevredenheid.

Voor klanten met een grote afname beschikt Sligro over een uitgebreid wagenpark voor bezorging tot aan de deur van jouw bedrijf. Bezorgklanten kunnen bestellen via ons online bestelsysteem.

Sligro Bezorgservice levert door heel Nederland. Ook op de Waddeneilanden. Sligro beschikt over diverse distributiecentra, verspreid over heel Nederland. Het plaatsen van je bestelling kan 24 uur per dag via ons online bestelprogramma. Daarmee heb je keuze uit het complete assortiment van ruim 60.000 artikelen.

Wanneer je het bovenstaande Sligro Bezorgservice contactformulier hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens plant een accountmanager een gesprek met je in om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Staat jouw vraag er niet bij?

We helpen jou graag verder!