• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Welkom op het vernieuwde sligro.nl

Welkom op onze vernieuwde website. Je vindt hier alle vertrouwde informatie en inspiratie maar dan in een nieuw jasje. Bovendien hebben we een aantal zaken verbeterd. Zo tonen we voortaan een groot gedeelte van ons assortiment. Hierdoor laten we zien wat we je te bieden hebben, het merendeel van deze producten vind je bij je vertrouwde Sligro-vestiging. Ook kan het zo zijn dat er in onze vestiging andere en zelfs meer producten verkrijgbaar zijn dan dat we online tonen

Met het vernieuwen van sligro.nl gaan we het een stuk gemakkelijker voor je maken om de informatie die je zoekt te vinden. Daarnaast zijn onze inspiratiepagina’s vernieuwd zodat we je nog beter kunnen verrassen met nieuwe verhalen, concepten en productintroducties.

Ook ons bestelplatform zal vernieuwd worden, als bezorgklant ontvang je hier te zijner tijd automatisch informatie over. Vanaf dat moment zal er nog maar één sligro.nl zijn. Hiermee gaan we over naar één platform waar je als klant alle informatie, bestellingen en inspiratie kunt vinden.

Vraag en antwoord

We hebben de belangrijkste vragen rondom het vernieuwde sligro.nl alvast voor je proberen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact op met je vestiging of vul het contactformulier in.

Bij alle actieproducten tonen wij prijzen, bij het overige online assortiment niet.  Als bezorgklant zie je in de bestelomgeving uiteraard wel alle prijzen. 

Het complete assortiment van Sligro bestaat uit ruim 60.000 food- en non-food artikelen, gericht op de foodprofessional in het algemeen. Iedere Sligro-vestiging of bezorgservice beschikt over een divers aanbod food-, non-food en koeling/diepvries producten. Het aanbod van dagversproducten als vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket is bepaald per vestiging of bezorgservice.

  • Op Sligro.nl kunnen alleen bezorgklanten bestellingen plaatsen. Als je een klant bent van onze zelfbedieningsvestigingen kun je op Sligro.nl het assortiment bekijken, let wel op dat dit assortiment kan afwijken van het assortiment in je voorkeursvestiging.  
  • Je kunt als zelfbedieningsklant wel gebruik maken van de digitale inkooplijst. Hiermee kun je eenvoudig je inkopen samenstellen en sorteren, let op dat het assortiment per vestiging kan afwijken van het getoonde assortiment op onze website. 

Als je gewend bent om via de pagina ‘bestellen’ naar de inlogpagina van onze bestelomgeving te gaan zal dit vanaf nu anders zijn. We hebben het gemakkelijker voor je gemaakt door in de navigatiebalk bovenin de website altijd een link 'Inloggen' te tonen.

 

 

Het vernieuwde bestelplatform

Ook ons bestelplatform shop.sligro.nl zal vernieuwd worden, als bezorgklant ontvang je hier te zijner tijd automatisch informatie over. Vanaf dat moment zal er nog maar één sligro.nl zijn. Hiermee gaan we over naar één platform waar je als klant alle informatie, bestellingen en inspiratie kunt vinden.

Ben je een bezorgklant die al via de vernieuwde bestelomgeving bestelt?

Jouw vertrouwde bestelomgeving is in een fris nieuw jasje gestoken en we hebben diverse zaken geoptimaliseerd. We bouwen hiermee aan een toekomstbestendig platform waarbij jij als klant snel, eenvoudig en betrouwbaar kunt bestellen en, op termijn, steeds meer zaken online kunt gaan regelen.

De meeste functionaliteiten blijven werken zoals je gewend bent. Toch zijn er enkele veranderingen doorgevoerd die mogelijk vragen oproepen. Hieronder hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje gezet.

Mocht je vraag er niet tussen zitten kun je altijd contact opnemen met je klantenteam. Zij zullen je zo goed en snel mogelijk verder proberen te helpen.

 

 

Inloggen & bestellen

Omdat Sligro.nl en shop.sligro.nl zijn samengevoegd tot 1 platform tonen we ons assortiment ook voor onze zelfbedieningsklanten en anonieme bezoekers. Als bestelklant moet je nog steeds eerst inloggen om het assortiment voor jouw organisatie te zien met de juiste prijzen. Na inloggen kun je producten toevoegen aan je bestelling of aan je bestellijsten zoals je gewend bent.

Mogelijk ben je producten aan het bekijken in tegelweergave. Producten toevoegen aan je bestelling kan alleen vanuit de lijstweergave. Wijzig naar lijstweergave door te klikken op het icoon rechts bovenaan de productcategorie-pagina.

Mocht je in lijstweergeve ook geen bestelknop zien en ontbreekt ook het winkelwagen-icoon in de header? Dan ben je mogelijk ingelogd op een beheerlocatie. Wijzig naar een bestellocatie om een bestelling te kunnen plaatsen.

Op de vernieuwde webshop kom je na inloggen terecht op de homepage. De account overzichtspagina is te bereiken door te klikken op je naam in de header van de pagina en in het menu dat verschijnt te klikken op ‘Mijn account’

Indien je toegang hebt tot meerdere locaties kun je snel wisselen van locatie door te klikken op de locatie naam in de header van de pagina. Een overzicht van alle locaties waar jij toegang tot hebt is te vinden op de pagina ‘Locaties’ die toegankelijk is via mijn account.

De leverdatum van je bestelling kun je aanpassen door op de leverdag in de header van de pagina te klikken. Via de kalender in het uitklapmenu kun je de gewenste leverdag selecteren.

Lijsten & orderset

Als jouw locatie een orderset heeft, is deze uiteraard nog steeds beschikbaar. Deze vind je voortaan door te klikken op de knop ‘lijsten’ bovenaan de website. Op de lijst overzichtspagina die vervolgens opent staat de orderset onderaan, onder het kopje ‘Sligro’

Ga direct naar Lijsten en orderset

Zoeken in de orderset kan niet meer vanuit de hoofdzoekbalk in de header van de website. Om producten te zoeken in je orderset moet je de orderset eerst openen, waarna er een zoekbalk op de pagina verschijnt.

Om een lijst te bewerken klik je na het openen van een lijst op de knop ‘bewerk’. Vervolgens kun je producten toevoegen en verwijderen.

Om terug te keren naar de bestelmodus klik je op 'Klaar met bewerken'. Je wijzigingen zijn automatisch opgeslagen.

Bij het klikken op de knop ‘printen’ wordt niet automatisch een pdf aangemaakt. Je kunt de lijst bewaren door in het print venster van je browser te kiezen voor de optie ‘Opslaan als pfd’

Overig

Een link naar het overzicht van de actuele folders vind je onderaan de ‘Aanbiedingen’ pagina.

Klik hier om naar het folder- en actie overzicht te gaan