Rummo
98129
Zak 500 gram
Rummo
603256
Zak 3 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
52141
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
545903
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
966308
Zak 3 kilo
Rummo
546378
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
546263
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
548532
Zak 500 gram
Rummo
955035
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
966324
Zak 3 kilo
Rummo
603201
Zak 3 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
548516
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
233268
Zak 1 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
233292
Zak 1 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
966316
Zak 3 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
590911
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
348796
Zak 1 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
548671
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
584834
Zak 250 gram
Rummo
88723
Zak 400 gram
Rummo Lenta Lavorazione
225003
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
437757
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
548508
Zak 500 gram
Rummo
88809
Pak 500 gram
Rummo
98130
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
369145
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
565584
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
584774
Zak 250 gram
Rummo
88804
Doos 250 gram
Rummo Lenta Lavorazione
545738
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
545819
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
348903
Zak 1 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
369242
Zak 500 gram
Rummo
147383
Bus 190 gram
Rummo
98128
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
349187
Zak 1 kilo
Rummo
147382
Bus 190 gram
Rummo Lenta Lavorazione
584732
Zak 250 gram
Rummo
88794
Zak 400 gram
Rummo
348872
Zak 1 kilo
Rummo Lenta Lavorazione
378505
Zak 500 gram
Rummo Lenta Lavorazione
348665
Zak 1 kilo
Rummo biedt traditie én innovatie uit Zuid-Italië, de bakermat van de pasta. De gedroogde pasta van Rummo wordt in de regio Campanië geproduceerd. Al 6 generaties lang, sinds 1846, maakt de familie Rummo gedroogde kwaliteitspasta op traditionele maar vernieuwende wijze. Dat laatste blijkt uit de revolutionaire Lenta Lavorazione. Een speciaal ontwikkelde pasta die beter en gemakkelijker al dente kookt en niet plakt. Rummo gaat alleen voor het allerbeste. Daarom gebruikt men niet alleen het beste ‘grano duro’ uit Italië, maar ook uit Canada en Australië. Want hoe harder de tarwe, hoe hoger het proteïnegehalte en hoe mooier de pasta afkookt. Om topkwaliteit te garanderen, worden alle ingrediënten en producten uitgebreid gekeurd. Er is ook biologische pasta van Rummo.