• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Amstel

Uitgelicht assortiment

NIEUW: AMSTEL ROSÉ

Amstel presenteert vol trots: Amstel Rosé! Een fruitig rosébier met een zacht alcoholgehalte van 4% en de heerlijke smaak van bosbessen, kersen en frambozen.

De frisse keuze om mee te proosten op onvergetelijke momenten met vrienden. Amstel Rosé komt het best tot z'n recht in een vaasje.

Uit vriendschap gebrouwen

Al sinds 1870. Vanaf de officiële opening van de Amstel Brouwerij. Opgericht door twee echte vrienden. Met recht een bier ‘uit vriendschap gebrouwen’ dus. En dat plezier proef je. In elk glas Amstel. Dus proost op alweer 150 jaar!

Ontdek het assortiment

Amstel op fust

Fles & blik

Promotiematerialen

Met het juiste promotiemateriaal speel jij in op het (koop)gedrag van jouw gasten en verhoog je omzet.

Amstel 0.0%

Een verbeterde receptuur. Het natuurlijk gebrouwen alcoholvrij bier is heerlijk vol, zacht en fris van smaak.

Ode aan 150 jaar Amstel

×

Na de eerste steenlegging in 1870 verrees in 1871 aan de Mauritskade in Amsterdam brouwerij De Amstel. In de stad dronken al snel steeds meer mensen de Beierse bieren die de brouwerij op de markt bracht. Ook elders in Nederland en in het buitenland vond het Amstel bier spoedig liefhebbers. Oprichters Charles de Pesters en Johannes van Marwijk waren er van overtuigd dat hun zwaardere bieren Pilsener en Münchener de dunnere en 'onedele' bieren in populariteit voorbij zouden streven.