• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Fuze Tea

Ons assortiment

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het ijsthee merk is sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle smaakvarianten van Fuze Tea zijn caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker en gemaakt van duurzaam ingekochte thee. In Nederland is het drankje verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaakvarianten. Stuk voor stuk verrassende ijstheesmaken waardoor je alles om je heen heel even vergeet.

Met Fuze Tea inspelen op drankentrends

Gasten zijn steeds vaker opzoek naar drankjes met weinig of geen suiker, maar ook smaakvariatie en beleving. Met Fuze Tea kan je als ondernemer inspelen op deze groei door een breed assortiment caloriearm of suikervrije dranken aan jouw gasten aan te bieden. Met meer keuze op jouw kaart kan je variatie bieden aan jouw gasten, aankoop frequentie verhogen en nieuwe gasten aantrekken.

Fuze Tea Fusions

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Elke fusion smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle Fuze Tea dranken zijn gemaakt van duurzaam ingekochte thee. Er zijn vijf smaakvarianten verkrijgbaar in de 200ml horecafles waarvan drie fusions: Fuze Tea green tea mango chamomile, Fuze Tea black tea peach hibiscus en de suikervrije Fuze Tea green tea blueberry lavender zero sugar