• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zundert

Trappist Zundert, het jongste Nederlandse trappistenbier

Het jongste Nederlandse trappistenbier is afkomstig van Trappistenbrouwerij De Kievit in Zundert, waar de monniken in 2013 het boerenbedrijf hebben stopgezet om het brouwambacht te gaan beoefenen. De brouwerij is gerealiseerd in de ‘open tas’, de hooiopslag van de voormalige boerderij. Vandaag de dag worden in deze voormalige ‘open tas’ twee toegankelijke trappistenbieren gebrouwen, Zundert 8 Tripel en Zundert 10 Quadrupel. 

De monniken brengen de bieren op smaak met kruiden die van oorsprong in de omgeving van de abdij groeien, zoals gagel. Dit plantje is al eeuwenlang verbonden met bier. Vroeger werd het toegevoegd aan het bier om de houdbaarheid te verlengen, nu vooral voor de bittere en aromatische smaak. Zo proef je letterlijk waar Zundert thuis is.

Het belang van de juiste materialen

Voor een betere beleving van een écht trappistenbier. Laat je gasten direct zien wat je schenkt.

Altijd het juiste glas en passend vilt. Voor de ultieme bierbeleving en kwaliteitservaring. Zoals de monnikbrouwer het bedoeld heeft.

·       In een passend glas komt de Zundert pas echt tot zijn recht

·       Laat gasten direct zien welke bieren je schenkt

Gasten kijken als eerst naar wat er op de tap staat. Het is daarom belangrijk zichtbaar te maken welke bieren er op de tap staan. Deze materialen bestel je eenvoudig op Mijn Zaak, het selfservice-platform.

Een kijkje achter de schermen

×