• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Boost je terrasomzet

Lipton Ice Tea is de frisdrank voor als je alles uit je dag wilt halen op een verantwoordelijke manier. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. Vanaf 2020 zijn alle flessen van Lipton gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar! 
Door gebruik te maken van gerecycled materiaal (RPET), zorgt Lipton ervoor dat er geen nieuw plastic in de wereld bijkomt. Bovendien vermindert het de CO2 uitstoot met meer dan 40%. En door de flesjes recyclebaar te maken, eindigen lege flesjes niet meer als afval maar als grondstof voor nieuwe flesjes. 

Lipton gebruikt 100% Rainforest Alliance gecertificeerde thee. Dit houdt in dat alle thee die zij gebruiken, afkomstig is van theeplantages waar wordt gewerkt met oog voor mensen en milieu. Dit zorgt ervoor dat Lipton Ice Tea je de verfrissing geeft die je wilt, terwijl het ook nog laag in calorieën is. Geniet van de smaken van Lipton Ice Tea!

Verkoopondersteunende materialen

Laat van afstand zien dat je Lipton verkoopt. Het plaatsen van de juiste verkoop ondersteunende materialen zorgt voor een hogere rotatie. Geïnteresseerd? Neem contact op met jouw jouw rayonmanager of met de verkoopbinnendienst van Lipton. 

Email: verkoop.binnendienst@unilever.com óf
Telefoonnummer: 010 439 47 86

Stoepbord

Tafelkaarthouder

Glaswerk/stampers

100% gerecycled plastic

Duurzaam met Lipton

Lipton is het eerste frisdrankenmerk in Nederland dat circulaire verpakkingen op een dergelijke grote schaal realiseert. Doordat het produceren van nieuw plastic niet meer nodig is, draagt Lipton bij aan het reduceren van de totale plastic consumptie. Dit bespaart alleen al 1.400 ton aan nieuw plastic per jaar. Door het informeren van consumenten over het belang van recyclen en de manieren waarop je dit kunt doen kunnen wij samen ons einddoel realiseren.

Duurzaamheidsstrategie

Het verduurzamen van verpakkingen sluit aan bij de duurzaamheidsstrategie van Lipton, waarbij het merk de ambitie heeft om uiteindelijk volledig circulair te worden. De nieuwe flessen worden gemaakt van het materiaal Rpet2 en zijn volledig recyclebaar. De productie van deze flessen zorgt daarnaast voor meer dan 40% minder CO2 – uitstoot dan nieuw plastic. Grijp nu je kans om bij te dragen aan een circulaire wereld en recycle de flessen die jij koopt!

Uitgelicht assortiment