• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Verstegen Signature Blends

Met de unieke spiceblends van Verstegen maak je jouw gerechten onderscheidend. Door een grote hoeveelheid te maken, heb je altijd voldoende voorradig!

Zoutblends

Met een verrassende zoutblend kruid je vlees, vis én groenten. Pas ze bijvoorbeeld aan naar het seizoen, met warme najaars- of frisse voorjaarsspecerijen.

Spicefact
Door het proces van fermenteren en drogen van de Witte peper van Verstegen, is deze Indonesische peperkorrel extra aromatisch en heeft een relatief hoog pipeprine-gehalte.

Spiceblends

Geef een eigen draai aan je gerechten met deze spiceblends. Perfect om bijvoorbeeld frites, rijst of couscous onderscheidend te maken.

Spicefact
Om de kruidnagel van Verstegen extra smaakvol te krijgen, worden enkel de rijpe kruidnagelbloemknoppen geplukt en vervolgens gedroogd in de tropenzon.

Boter

Met een eigen specerijenboter ga je voorbij aan de standaardkruidenboter en introduceer je de eigentijdse smaken van jouw keuken.

Spicefact
De zaadrok van de nootmuskaat wordt door Verstegen zonder bittere doppen vermalen op de perfecte temperatuur. Hierdoor is hij rijk van smaak.

Sauzen

Geef een basissaus, zoals rodewijnsaus of tomatensaus, een eigen twist met een van deze specerijenmixen voor een rijke, krachtige smaak.

Spicefact
De kruiden van Verstegen zijn van de beste kwaliteit en komen uit gebieden waar de bodemgesteldheid en het klimaat optimaal zijn voor het desbetreffende product. Komijnzaad komt bijvoorbeeld uit Turkije.

Patisserie en desserts

Laat een spiceblend meetrekken in je basisrecept of voeg het toe aan een basis. Maak bijvoorbeeld je crème brûlée spannend met steranijs!

Spicefact
De jeneverbes van Verstegen rijpt twee jaar. En dat merk je. Bijvoorbeeld wanneer je hem fijnwrijft: vól etherische oliën.

Keukentechnieken

Specerijen kunnen in een techniek het verschil maken. Met deze basisrecepturen kun je eindeloos experimenteren met verschillende soorten specerijen en groenten.

Handige tools