• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Recall Minute Maid Sinaasappelsap

Wij zijn door onze leverancier geïnformeerd dat onderstaand artikel mogelijk niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Bij het artikel kan een lichte schimmelvorming optreden tussen de dop en de buitenrand van de fles. Wij adviseren het product niet te gebruiken. Bij klachten adviseren wij je contact op te nemen met uw huisarts.

Het betreft alleen onderstaand artikel en alleen de genoemde houdbaarheidsdatum. Andere houdbaarheidsdata zijn niet betrokken bij deze recall.

Artikelnummer en omschrijving:

THT

 GTIN CE

173755  24 PF MIN.MAID ORANGE PEFL 33CL

30-04-2024  &                     31-05-2024

54020603

Wat moet je doen:

Wij verzoeken je dan ook om, indien je in het bezit bent van bovengenoemd product, dit niet te consumeren en met het product terug te gaan of contact op te nemen met jouw Sligro-vestiging. In overleg met de vestiging krijgt je het desbetreffende aankoopbedrag retour.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling Klantenservice (0800-0225154) of jouw Sligro bezorgservice (0800-7544767).

Namens Sligro Food Group bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak.

Ben je wederverkoper van dit product, dan wijzen wij je hierbij op jouw plicht ook jouw afnemers per ommegaande op de hoogte te stellen van het feit dat ze een mogelijk schadelijk levensmiddel hebben ontvangen. Daarnaast dien je hiervan melding te doen bij de NVWA, danwel de bevoegde autoriteit in jouw land indien dit anders is dan Nederland.