• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Duurzame afvalverwerking voor de horeca

Je afvalinzameling regel je snel en slim via Renewi. Laat je bedrijfsafval ophalen door Renewi en ben verzekerd van een duurzame en efficiënte verwerking van jouw vuilnis. Dankzij de slimme samenwerking tussen Sligro en Renewi profiteren Sligro-klanten van de beste prijs: 15% korting op je abonnement en 50% korting op plaatsingskosten.

De voordelen van afvalinzameling via Renewi

✔ Duurzame afvalverwerking: 90% van het afval wordt hergebruikt
✔ Volledig op maat: op- en afschalen is zo geregeld
✔ Volledige controle en inzicht over jouw afval via de MyRenewi-app
✔ Inkoopvoordeel van Sligro: 15% korting op je abonnement en 50% korting op plaatsingskosten

Over afvalverwerking met Renewi

Afvalverwerking op maat

Dankzij Renewi is je afvalingzameling volledig op maat geregeld. Met afvalcontainers en inzamelmomenten die volledig aansluiten op jouw afvalproductie. Heb je bijvoorbeeld meer (of minder) afval door seizoenswisselingen of een evenement, dan schaal je eenvoudig op of af. 

Hou het overzicht met MyRenewi

Met de MyRenewi app regel je eenvoudig en vanaf één plek je afvalmanagement. Bekijk de actuele afvalkalender, stel je vragen aan de klantenservice, regel je extra (of juist minder) ophaalmomenten, bekijk je facturen en krijg je extra inzicht dankzij de handige rapportagefunctie. Eenvoudig vanaf je smartphone of tablet.

Afval bestaat niet

90% van het afval dat door Renewi wordt opgehaald wordt hergebruikt. Deels worden hier nieuwe producten mee gemaakt, deels wordt het afval gebruikt om energie op te weken. Wist je bijvoorbeeld dat papier tot wel zeven keer gerecyceld kan worden? En dat je met 1000 kilo etensresten energie kan worden opgewerkt waarmee een elektrische auto zo'n 2900 kilometer kan rijden? Dat is een retourtje Barcelona!

Over Renewi

Renewi is een toonaangevend ‘waste-to-productbedrijf’, omdat het anders denkt over afval. Bij Renewi krijgt afval een tweede leven. Op die manier winnen ze uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen. De basis hiervoor is betrouwbare én efficiënte afvalinzameling. Altijd 100% op maat voor jouw horecabedrijf.

Wil jij meer weten over dit partnership of de mogelijkheden voor jou?

Neem dan contact op met je Sligro-klantenteam of -vestiging.

Veelgestelde vragen

Als MKB’er of ondernemer in de horeca ben je verplicht om via een externe partij je afval te laten afvoeren; dit mag je niet zelf doen via de milieustraat. Via Renewi regel je dit flexibel, milieuvriendelijk en tegen een scherp tarief.

Renewi levert maatwerk. Dit betekent dat de tarieven afhankelijk zijn van welke diensten je gebruik maakt, wat de inhoudsmaat van je container is en hoe vaak je afval wilt laten inzamelen. Vraag een offerte op maat aan.

Afvalinzameling via Renewi is altijd maatwerk. Renewi kijkt samen met jou naar de oplossing die het beste aansluit bij jouw bedrijf, afvalstromen en behoeften. Vraag vrijblijvend advies en een offerte aan. Eenmaal de keuze gemaakt voor Renewi, dan is het via de MyRenewi-app heel eenvoudig om in frequentie op- en af te schalen.

De volgende materialen kunnen door Renewi worden opgehaald:
●        Restafval
●        Papier & Karton
●        PMD
●        Glas
●        Etensresten uit keukenomgeving (Swill)
●        Groente, Fruit en Tuinafval (GFT)

Daarnaast biedt Renewi ook containers aan voor bij verbouwingen.

Ook interessant voor jou?

Vind je duurzame afvalverwerking van Renewi interessant? Dan zijn de volgende oplossingen wellicht ook interessant voor jou.