• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

 

 

Voordelig bezorgen met e-bikes

Een elektrische bezorgfiets leasen

Extra voordelig, snel en duurzaam jouw gerechten bezorgen? Op een elektrische fiets kun je qua maaltijdbezorging alle kanten op. Dankzij Bazz E-bikes lease je voor een vaste weekprijs jouw bezorgfiets. Zonder gedoe of onverwachte kosten. Via Sligro heb je de laagste prijsgarantie en ben je na twee jaar eigenaar van de e-bike.

De voordelen van een elektrische bezorgfiets via Sligro
✔ Duurzame en snelle manier van bezorgen
✔ Verzekeringen én onderhoud inbegrepen bij de weekprijs
✔ Een actieradius tot wel 120 kilometer
✔ Uniek voor Sligro: na 24 maanden is de e-bike van jou
✔ Extra voordelig via Sligro: je betaalt maar € 30,- per week

 

 

Jouw gerechten sneller bezorgen met e-bikes

Een bezorgfiets inclusief onderhoud

Wanneer je bezorgers intensief gebruikmaken van de elektrische bezorgfiets is het belangrijk om deze goed te onderhouden. In de weekprijs van deze bezorgfietsen zit een landelijke dekking van service en onderhoud. Dankzij deze service krijgen de e-bikes ieder kwartaal onderhoud en worden slijtende onderdelen, indien nodig, vervangen.

Goed verzekerd op pad

Met een elektrische bezorgfiets is je bezorger, zeker in een stad, snel op locatie. Maar het kan zijn dat er onderweg iets gebeurt; een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is voor jou als ondernemer en voor je bezorger een goede verzekering essentieel. Wanneer je een e-bike least bij Bazz, ben je automatisch verzekerd voor WA, ongevallen, opzittende én diefstal. En dat alles zit in de voordelige weekprijs van € 30,- exclusief btw.

Voordelen van leasen

Een elektrische bezorgfiets kopen kan een flinke investering zijn. Wanneer je niet in één keer de hoge investeringskosten wilt betalen, is leasen een uitkomst. Met het tweejarig leasecontract betaal je wekelijks een bedrag van € 30,- exclusief btw. Na afloop van het tweejarige contract is de e-bike van jou.

Gepersonaliseerde e-bike

Het frame en de box van de e-bike kan gepersonaliseerd worden in de huisstijl van je bedrijf. Zo maak je van je bezorgfiets een rijdend reclamebord die precies past bij de uitstraling van jouw zaak.

Over Bazz e-bikes

Om jouw producten snel, veilig en duurzaam te bezorgen, heeft Bazz ideale elektrische fietsen voor bezorgen. De e-bikes hebben een krachtige batterij die resulteert in een actieradius tot 120 kilometer. Wanneer je een elektrische bezorgfiets least, dan zorgen zij voor onderhoud van de fiets en een goede verzekering voor jou als ondernemer, de elektrische fiets én de fietser.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een e-bike van Bazz aanvraagt voor het bezorgen van je producten, dan staat deze binnen twee weken (na akkoord op de offerte en bevestiging van de eventuele personalisatie) voor jouw zaak. Op het moment dat de e-bike geleverd wordt, is deze ook direct al verzekerd. Zo kun je direct gaan bezorgen met je e-bike.

Aansprakelijkheidsverzekering: Je bent verzekerd voor schade die je bezorger met de zakelijke e-bike toebrengt aan derden en waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden. Het bedrag waarvoor je verzekerd bent is € 1.250.000,-. Hierbij heb je een eigen risico van € 500,-.

Ongevallen opzittenden verzekering: Wanneer de bezorger ten gevolge van een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden, wordt een bedrag uitgekeerd vanuit de ongevallen opzittenden verzekering. Bij blijvend letsel is dit bedrag maximaal € 50.000,- (met helm € 60.000,-), bij overlijden maximaal € 10.000,-.

Voor klanten van Sligro biedt Bazz een leasecontract op basis van financial lease. Dat betekent dat na afloop van het tweejarig contract, de e-bike volledig jouw eigendom is.

Gedurende vier keer per jaar vindt preventief onderhoud plaats aan de e-bike op locatie. Dan loopt de monteur de e-bike volledig voor je na. Indien nodig worden slijtende onderdelen zoals de remblokken, binnen- en buitenbanden, tandwielen, ketting of standaard vervangen.

Heb je, naast dit onderhoud, reparatie nodig van de e-bike? Dan komt de monteur binnen 48 uur bij je langs op locatie om de reparatie aan de e-bike uit te voeren. Wanneer het niet lukt om de e-bike op locatie te repareren, neemt de monteur de e-bike mee én zorgt hij voor vervangend vervoer.