• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

E-bikes leasen: bezorg snel, voordelig en duurzaam

Wil je de bezorging van jouw gerechten zelf regelen? En dan het liefst op de meest  snelle, voordelige en duurzame manier? Lease een elektrische bezorgfiets en bied daarmee een extra service aan je gasten, op een rijdend reclamebord voor je zaak.  

Bezorging uitbesteden: wat kost het jou?

Maaltijdbezorging is een extra service voor je gasten. Veel horecaondernemers die hiermee starten, kiezen ervoor om de bezorging uit te besteden aan de bestaande platformen. Fijn omdat je er geen omkijken meer naar hebt. Maar de bezorging uitbesteden heeft ook nadelen:  

  • Je draagt hoge kosten af

  • Je gasten moeten vaak lang wachten op hun bestelling  

  • Je hebt geen grip op de klantgerichtheid en gastvrijheid aan de deur

Wat als je de bezorging helemaal op jouw voorwaarden zou kunnen doen?

Neem de regie en bezorg met e-bikes

Stel dat je de bezorging helemaal zelf zou regelen. Zodat je service tot aan de deur kan bieden, helemaal op jouw voorwaarden. Maar dan wél op een makkelijke en voordelige manier. Dat kan met elektrische bezorgfietsen. Kies je ervoor een bezorg e-bike te leasen, dan profiteer je van de voordelen:  

✔duurzaam, snel en op je eigen voorwaarden bezorgen
✔geen investering nodig: je betaalt een vast laag bedrag per week 
✔verzekeringen en onderhoud inbegrepen
✔extra promotie met een fiets die is aangepast aan jouw huisstijl 
✔uniek voordeel voor Sligro-klanten: na 24 maanden leasen is de e-bike van jou

 

Blijvend voordeel via Sligro

Speciaal voor ondernemers die de bezorging van hun gerechten zelf snel, duurzaam en voordelig willen regelen, selecteerde Sligro Bazz E-Bikes als Sligro’s keuze. Lease je als Sligro-klant een of meer e-bikes bij Bazz, dan krijg je exclusieve korting op je weekbedrag én is de fiets na 2 jaar helemaal van jou.  

Voordelen van e-bikes leasen bij Bazz

Wel de fiets, niet de lasten
Een elektrische bezorgfiets kopen kan een flinke investering zijn. Wil je die investeringskosten niet in één keer betalen? Speciaal voor Sligro-klanten is Bazz extra voordelig: je betaalt maar € 30,- per week (exclusief btw) en na twee jaar is de fiets helemaal van jou. 

Onderhoud inbegrepen
Bij intensief gebruik is het belangrijk om de fietsen goed te onderhouden. In de weekprijs van de e-bikes zit landelijke dekking van service en onderhoud. Hiermee worden de fietsen elk kwartaal onderhouden en slijtende onderdelen wanneer nodig kosteloos vervangen. 

Personaliseer je e-bike
Het frame en de box van de e-bike kun je laten personaliseren. Zo laat je de fiets helemaal aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Je biedt dan niet alleen een extra service door te bezorgen, maar hebt ook een rijdend reclamebord voor jouw zaak.

Goed verzekerd op pad 
Een ongeluk zit, zeker in een drukke stad, in een klein hoekje. Daarom ben je bij dit leaseplan automatisch verzekerd voor WA, ongevallen, diefstal én opzittenden (ongeacht wie de fiets bestuurt). De verzekering is inbegrepen bij de voordelige weekprijs van € 30,- exclusief btw.

Wat kost een e-bike leasen via Bazz E-bikes?

Het leasen van een elektrische fiets bij Bazz via Sligro kost € 30,- per week. Dit is inclusief vier keer per jaar onderhoud en verzekeringen. En kies je voor een basic zwarte of witte e-bike, dan is ook de personalisatie met jouw logo op de fiets inbegrepen. Wil je een andere kleur frame die aansluit op jouw huisstijl, dan komen er kosten bij voor maatwerk. 

Je leaset de bezorgfiets op basis van financial lease. Dat betekent dat na afloop van het tweejarig contract, de e-bike helemaal van jou is. 

Hoe werkt e-bikes leasen van Bazz E-bikes?

Wanneer je een e-bike van Bazz aanvraagt, staat deze binnen twee weken – na akkoord op de offerte en bevestiging van eventuele personalisatie – voor je deur. Op het moment dat de e-bike wordt geleverd, is deze meteen verzekerd. Zo kun je dus gelijk starten met bezorgen.  

De e-bikes van Bazz zijn ijzersterk. Om te zorgen dat de fiets lang meegaat, komt de monteur vier keer per jaar bij jou op locatie langs voor preventief onderhoud. En is er tóch een reparatie nodig? Dan staat de monteur binnen 48 uur voor je klaar.  

De e-bikes van Bazz zijn geschikt voor zeer intensief gebruik en hebben een krachtige batterij, met een actieradius tot wel 120 kilometer. Start gelijk met bezorgen. 

Over Bazz

Bazz levert ijzersterke elektrische bezorgfietsen aan horecaondernemers die snel, voordelig en duurzaam hun eigen bezorging willen regelen. Daarnaast zorgen ze voor het onderhoud van de fiets én de verzekering voor jou als ondernemer, de elektrische fiets en de bezorger. 

Veelgestelde vragen

Wanneer je een e-bike van Bazz aanvraagt, staat deze binnen twee weken (na akkoord op de offerte en bevestiging van eventuele personalisatie) voor je deur. De fiets is dan al verzekerd, dus je kunt meteen beginnen met bezorgen op de e-bike.

De fiets wordt vier keer per jaar bij jou op locatie onderworpen aan een preventieve onderhoudsbeurt. Een van de monteurs van Bazz loopt de fiets volledig voor je na en vervangt indien nodig slijtende onderdelen. Denk daarbij aan remblokken, binnen- en buitenbanden, tandwielen en kettingen. 

Is er, naast dit onderhoud, reparatie nodig aan de e-bike? Dan komt de monteur binnen 48 uur bij je langs om de reparatie uit te voeren. Wanneer blijkt dat het niet lukt om de e-bike bij jou op locatie te repareren, neemt de monteur de e-bike mee. Geen paniek: er wordt dan direct een vervangende e-bike voor je geregeld.

Bij de weekprijs van € 30,- zitten de volgende verzekeringen inbegrepen: 

Wettelijke Aansprakelijkheid dekking: je bent verzekerd voor schade die je bezorger met de zakelijke e-bike toebrengt aan derden en waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden. Je bent verzekerd tot € 1.250.000,-. Hierbij heb je een eigen risico van € 500,-. 

Verkeersongevallen Opzittende verzekering: wanneer de bezorger door een ongeval blijvend letsel oploopt of overlijdt, wordt een bedrag uitgekeerd vanuit de Verkeersongevallen Opzittende verzekering. Bij blijvend letsel is dit bedrag maximaal € 50.000,- (met helm € 60.000). Bij overlijden maximaal € 10.000,-.

Voor klanten van Sligro biedt Bazz een leasecontract op basis van financial lease. Dat betekent dat de fiets na afloop van het tweejarige contract volledig jouw eigendom is.

De bezorgbikes van Bazz zijn leverbaar in verschillende kleuren. Standaard worden de e-bikes geleverd met zwarte of witte frames en bezorgboxen. Het personaliseren van een zwarte of witte fiets is inbegrepen in je weekbedrag. 

Wil je een andere kleur fiets, omdat dat goed past bij jouw bedrijf of merk? Of omdat je zo goed mogelijk wil opvallen? Dat kan ook! Dat is echter wel maatwerk, en brengt extra kosten met zich mee (en een langere levertijd). De extra kosten zijn onder andere afhankelijk van het aantal fietsen dat je bestelt. Bazz E-bikes maakt graag een offerte op maat voor je. 

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.