• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Franchise bezorgconcepten

Realiseer meer omzet met je bestaande keuken
Wil jij meer omzet realiseren met je bestaande keuken? Ook voor horecaondernemingen die niet ingericht zijn op bezorging is dit mogelijk. De franchise merken van Bright Kitchen draai je moeiteloos naast je eigen menukaart. Het resultaat? € 2000,- tot wel € 20.000,- extra omzet. Ontdek de mogelijkheden van deze exclusieve samenwerking tussen Sligro en Bright Kitchen.

De voordelen van franchise bezorgconcepten

✔ Genereer gemiddeld tussen € 2.000 - € 20.000 extra omzet per maand
✔ Binnen 4 tot 6 weken live
✔ Geen kennis in bezorging, investering in keukenapparatuur of extra personeel nodig
✔ Complete begeleiding: van onboarding tot marketing
✔ Optimale omzet omdat Bright Kitchen het concept totaal heeft doorgecalculeerd

Starten met een franchise bezorgrestaurant

Of je nu al bekend bent met afhalen en bezorgen in je keuken of niet, starten met een franchise bezorgconcept is heel eenvoudig. Het concept, de beste ingrediënten en de recepten zijn al voor je uitgezocht. Daaruit zijn de concepten Vegan Burger Brothers en Doner Dudes ontstaan. Daarnaast is er een volledig onboardingproces met ondersteuning op dag van livegang.

Omdat je het franchise bezorgrestaurant start vanuit jouw bestaande keuken, zijn investeringen in materieel of extra personeel niet nodig. Met al één werkbank kun je starten met de bezorgconcepten aan te bieden. Zo is een franchise bezorgrestaurant iets wat je ‘gewoon’ naast je bestaande keuken kunt aanbieden.

Ontdek de concepten: Vegan Burger Brothers & Doner Dudes

 

Vegan Burger Brothers Doner Dudes
100% vegan Halal, vega en vegan friendly
#5 best verkopende burger van Nederland Best rated Doner merk op alle platforms
Meest verkochte veggie gerecht op Deliveroo enkel oven en frituur nodig
Simpel uit te voeren, 60 seconden handling per burger minimale mise-en-place

Over Bright Kitchen

Bright Kitchen heeft menu’s onder de labels Vegan Burger Brothers en Doner Dudes ontwikkeld. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om deze producten als franchiser aan te bieden, de zogenaamde ‘Franchise bezorgconcepten’. Hiervoor zette Bright Kitchen het volledige concept neer en selecteerden ze de beste ingrediënten, producten en verpakkingen. Daarnaast zijn alle voedselkosten, personeelskosten en de bereidingstijd al helemaal voor je doorgerekend. Zo weet je precies wat je kunt verwachten qua kosten en en heb je als franchiser gezonde marges op de gerechten. Op deze manier kun je zo efficiënt mogelijk bezorgen of laten afhalen in zo min mogelijk tijd.

Veelgestelde vragen

Een virtual franchise is een franchise bezorgconcept die je realiseert vanuit je (bestaande) restaurant of horeca keuken. Je verkoopt de originele gerechten van Vegan Burger Brothers en/of Doner Dudes en bent een franchiser van deze formules. Hiervoor hoef je geen aparte keuken in te richten of extra personeel aan te nemen: een klein hoekje in je bestaande keuken is genoeg. Doordat de concepten reeds volledig uitgedacht zijn en succesvol zijn gebleken, maak je extra omzet en marge.

Ben je enthousiast geworden en zou je willen starten met een franchise bezorgrestaurant? Laat het ons weten en neem contact op. Als je keuken en je bedrijfsvoering geschikt is voor het starten van dit franchise bezorgconcept volgt er een demo.

Kun je van start? Dankzij de samenwerking tussen Bright Kitchen en Sligro ontvang je alle ingrediënten voor je franchise bezorgkeuken via Sligro. En de recepten en marketing van Bright Kitchen.

Je kunt ervoor kiezen om de gerechten via een bestaand bestelplatform (bijvoorbeeld Thuisbezorgd of UberEats) te verkopen of via een eigen bestelwebsite. Een bestaand platform heeft als voordeel dat zij de marketing op zich nemen en eventueel ook de bezorging. Hiervoor draag je commissie af per bestelling. Bij een eigen bestelwebsite heb je zelf de verantwoordelijkheid over de marketing en de bezorging. Het voordeel hiervan is dat je het volledig in eigen hand hebt en dat je geen commissie afdraagt aan Thuisbezorgd en Uber Eats. Wil je meer weten over de voordelen van een eigen bestelwebsite? Lees hier meer informatie.

Van de gerechten die je verkoopt via je franchise bezorgrestaurant, draag je 7% commissie af aan Bright Kitchen.

Je hoeft geen investeringen te doen voorafgaand dat je start met je franchise bezorgconcept. Je hebt alleen een hoekje nodig in de keuken waar de gerechten kunt bereiden. Je hebt tenminste de volgende apparatuur nodig: een frituur, oven, koeling en vriezer opslag. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, waardoor je geen extra personeel nodig hebt.

Bright Kitchen geeft jou en je medewerkers een uitgebreide onboarding om te starten met de verkoop van de gerechten van Vegan Burger Brothers en/of Doner Dudes. Kies je voor bezorgen of afhalen via een groot platform als Thuisbezorgd of UberEats, dan profiteer je van de marketing van deze platforms. Hier draag je commissie voor af. Kies je voor een eigen bestelplatform, dan regel je zelf de marketing.