Bedrukte horecaproducten: zet je merk in de spotlight

Op zoek naar manieren om je te onderscheiden, de naamsbekendheid van je zaak te vergroten én je gasten een unieke (merk)beleving te bieden? Dat kan met bedrukte horecaproducten. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro regel je het extra voordelig via The Branding Club. Oók in kleine oplages. 

Regel het voordelig via Sligro

Door je huisstijl & branding door te voeren in bedrukte horecaproducten zoals servetten, disposables, glazen en koffiebekers, vergroot je je zichtbaarheid en naamsbekendheid. Laat je deze producten ontwerpen en leveren door onze partner The Branding Club, dan profiteer je bovendien van: 

✔ kwalitatieve horecaproducten met je eigen design 
✔ lage minimale bestelhoeveelheden
✔ korte levertijden
✔ van idee tot levering via één partij geregeld 
✔ inkoopvoordeel: via Sligro gemiddeld 10% goedkoper

Ontdek het assortiment

De voordelen van bedrukte horecaproducten via ons

Gemiddeld 10% inkoopvoordeel
Door de samenwerking tussen Sligro en The Branding Club ben je gemiddeld 10% goedkoper uit als je horecaproducten zoals glaswerk, servetten, bekers, viltjes, porselein, zakjes, tassen en kleding via deze weg laat bedrukken. 

Kleine en grote oplages mogelijk
The Branding Club levert bedrukte producten in grote en kleine oplages: net hoeveel jij er nodig hebt. Niet genoeg plek voor opslag? Dan sla je je voorraad voordelig op in het magazijn van The Branding Club. Je contactpersoon denkt graag met je mee en helpt je om de juiste keuzes te maken.

Design binnen 48 uur
Wil je aan de slag met bedrukte producten van The Branding Club? Dan heb je al binnen 48 uur een design-voorstel. Ga je hiermee akkoord, dan zijn veel producten (afhankelijk per product) vaak al na 5 weken gedrukt en leverbaar.

Hele proces van A tot Z geregeld
Met één aanspreekpunt vanuit Sligro én The Branding Club doorloop je het gehele proces van A tot Z. Productkeuze, design, oplages, overal wordt over meegedacht. Heb je nog geen huisstijl of design?

Huisstijl & design van The Branding Club >  

Hoe werkt het?

1. Kies je producten 
Wil je producten laten bedrukken? Vul dan het contactformulier in. The Branding Club neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen te bespreken.

2. Ontwerp aanleveren of laten maken  
Laat je het ontwerp op maat maken door The Branding Club? Of lever je zelf een logo of ontwerp aan?  The Branding Club denkt graag met je mee hoe jouw zaak het mooiste tot zijn recht komt op de te bedrukken producten.

3. Levering en betaling 
Ontwerp akkoord? Dan ontvang je de gepersonaliseerde producten vaak al na 5 weken. Op het moment en de manier waarop jij dat wilt. Laat je producten direct leveren, of laat ze door The Branding Club opslaan en op afroep uitleveren. De facturatie loopt via de bekende route via Sligro. 

Over The Branding Club

The Branding Club hielp al 4000+ horeca- en retailmerken aan een onderscheidende merkbeleving. Dit doen ze door merken en huisstijlen te ontwerpen en door op maat bedrukte horecaproducten snel, voordelig en al vanaf lage minimale afnames te ontwerpen, opslaan én leveren. Via Sligro krijg je gemiddeld 10% korting. 

Veelgestelde vragen

De levertijd is sterk afhankelijk van het soort product. De gemiddelde levertijd is tussen de 5 en 8 weken. Vul het  contactformulier in om meer informatie te krijgen over jouw specifieke wensen.

Natuurlijk! Na het invullen van het contactformulier ontvang je binnen 2 werkdagen een telefoontje van een accountmanager van The Branding Club. Geef bij dit gesprek aan dat je graag een paar samples wilt uitproberen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een sample box toegestuurd. 

Alle ontwerpen lever je aan bij je accountmanager van The Branding Club. De ontwerpen stuur je via mail in pdf-formaat door. Ook stuur je logo’s mee in AI/EPS formaat. 

Heb je het ontwerp laten opmaken door een extern reclamebureau? Geen probleem. Gebruik dezelfde werkwijze als hierboven beschreven. 

Om de kwaliteit van de bedrukte horecaproducten te garanderen, dienen de producten altijd via The Branding Club ingekocht te worden. Om de beste prijs te kunnen garanderen kopen zij dit bij Sligro of een van hun leveranciers in. Het is dus niet mogelijk om producten die je zelf al eerder gekocht hebt en/of al in je zaak gebruikt, te laten bedrukken. 

Veel van de producten die bij Sligro te koop zijn, zijn dus wel te bedrukken maar dienen dan via The Branding Club aangeschaft te worden.

Bekijk het assortiment en de mogelijkheden >

Ja. The Branding Club bezit een eigen warehouse waarin voorraden bewaard worden. Hierdoor is het mogelijk om op afroep te bestellen. De tarieven zijn € 7,50 per palletplaats per week. Een handige optie als je zelf beperkte opslagruimte hebt.

The Branding Club koopt veel producten extra voordelig in bij Sligro. Hierdoor is het mogelijk om gemiddeld 10% extra voordeel te krijgen op bedrukte horecaproducten. Dit voordeel is overigens exclusief voor Sligro-klanten. Vul het contactformulier in om direct te profiteren van dit voordeel.

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.