Laat gasten langer zitten met meubilair van Satelliet

Til jouw gastbeleving naar een hoger niveau met de meubelen van Satelliet. Trendy uitstraling, hoge kwaliteit en ultiem comfort maken het voor gasten éxtra aantrekkelijk om meer tijd binnen jouw horecabedrijf te spenderen en daarmee dus ook een hogere besteding te doen.

✔ Trendy kwaliteitsmeubilair, oneindige keuze in stijl
✔ Duurzame keuze, met APK verzekerd van lang gebruik
✔ Desgewenst op maat gemaakt
✔ Full service adviseur: van meubilair tot effectieve inrichting
✔ Scherpste prijs voor Sligro-klanten

Waarom horecameubels van Satelliet?

Meubels voor horeca, leisure en meer

Meubilair van Satelliet voor binnen en buiten voldoet aan de hoogste eisen voor intensief gebruik in de gastvrijheidsindustrie. En met de jaarlijkse ‘levensduur verlengende service’ maak je hier nog langer gebruik van. Bovendien ontzorgt Satelliet van advies tot levering en afvoer van verpakkingen. Zodat jij je zorgeloos en volledig kunt richten op tevreden gasten.    

Op maat gemaakt

Bij Satelliet vind je altijd de juiste stijl meubels voor jouw horecaconcept; van terrasmeubelen, en -banken tot stoelen, krukken, tafels, en meer. Match verschillende materialen, modellen, kleuren, hoogtes én frames en creëer jouw eigen kenmerkende sfeer. Dankzij de mogelijkheid tot het maken van unieke patronen of huisstijlkleuren stem je het meubilair in jouw zaak nog beter af op de sfeer die jij wilt.    

Ontwikkeld in eigen beheer

Het merendeel van de meubelcollectie voor horeca ontwikkelt Satelliet in eigen beheer. Daardoor ben je niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit en een duurzame productie, maar ook van een snelle levertijd. Hierdoor kun je ook makkelijk inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en trends en kun je je daarmee onderscheiden.   

Verantwoorde keuze

Kies je voor stoelen, tafels of terrasbanken van Satelliet, dan kies je duurzaam. Het bedrijf streeft ernaar 75% van alle producten te vervaardigen uit duurzaam of gerecyclede materialen. En elk meubel wordt ontwikkeld met scherp oog voor mens, organisatie en werkomstandigheden. 

Uitgelichte collecties

Still Usable Materials (SUM)

De Satelliet SUM-collectie bewijst hoe duurzaamheid synoniem kan staan aan kwaliteit. Dankzij innovatieve technieken krijgen afgeschreven materialen nieuwe waarde. Dat gaat verder dan alleen re- en upcyclen. Het gaat over nieuwe manieren, materialen en samenwerkingen. Zo bestaat de de kleurrijke spikkelstoel Code uit 100% postconsumptieafval en gerecycled aluminium.  

Satelliet Originals

Satelliet Originals is een Europese hospitality meubelcollectie met een onderscheidend karakter en een uniek signatuur. Ontworpen door een team van zeer uiteenlopende nationale en internationale ontwerpers. Elk product belichaamt oorspronkelijkheid, stoerheid, lef, diversiteit en individualiteit. De hand en het hart van de designer maken het verschil. 

Verwarmde stoel: Celcius

Een succesvol en winstgevend winterterras valt of staat met comfort. De Celsius is een terrasstoel met een slim en volledig geïntegreerd verwarmingssysteem. De sensor in de zitting van de stoel detecteert het moment waarop de gast plaatsneemt en verwarmt alleen op dat moment. Zo gaat comfort samen met een energiebesparing tot 95% (in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen).

Over Satelliet

Satelliet is dé specialist en marktleider met een uitgebreide collectie meubels voor de horeca en gastvrijheidsbranche. Ontdek hoe sfeer, inspiratie en een veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken.

Veelgestelde vragen

Satelliet heeft een uitgebreide collectie (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van uitvoering, afwerking en stoffering. Hierdoor kunnen er meer dan 30.000 unieke items worden samengesteld. Daarom is het niet representatief om aan een product - slechts één van de vele mogelijke uitvoeringen - een prijskaartje te hangen.

Satelliet beschikt in Nederland over drie showrooms: in Amsterdam, Breda en Dalfsen. Alle showrooms zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur zonder afspraak te bezoeken. Indien gewenst kan er ook een rondleiding plaatsvinden met een verkoopadviseur. Bij een ongepland bezoek is het mogelijk dat onze verkoopadviseurs niet (direct) beschikbaar zijn voor een rondleiding.

Heb je specifieke vragen of behoefte aan uitgebreid advies, laat dan je gegevens achter en Satelliet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Satelliet hanteert geen criteria met betrekking tot de grootte van de onderneming. Wel hanteert Satelliet (afhankelijk van het product en de uitvoering) in een aantal gevallen een minimale afnamehoeveelheid. Voor meer informatie over de mogelijkheden raden we je aan om je gegevens achter te laten, Satelliet neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Satelliet heeft de huidige en toekomstige duurzaamheidsinitiatieven ondergebracht in haar Mission Hospitality. Een route die ertoe moet leiden dat Satelliet in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa is.

Bezoek de website van Satelliet om meer te lezen over de duurzaamheidsdoelen van Satelliet.

Satelliet hanteert een garantietermijn van 12 maanden. Deze is van toepassing op de constructie van het meubilair en vervalt bij onjuist gebruik, het aanbrengen van aanpassingen, uitvoeren van reparaties of het niet juist uitvoeren van de onderhoud adviezen. 

Meer weten? Laat je gegevens achter en Satelliet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.