Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

E-learning over hygiëne in de horeca

Altijd op de hoogte van de hygiënecode

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandelt in Nederland moet zich houden aan de wettelijk vastgestelde hygiënecode. Wil jij zeker zijn van goede hygiëne in jouw horecazaak? Volg dan online de e-learning ‘Hygiënecode voor de horeca’ van Normec Foodcare. Dan ben jij volledig op de hoogte van de hygiënecode én weet je hoe je deze informatie toepast in jouw bedrijf.

De voordelen van de e-learning van Normec Foodcare

✔ Volledig op de hoogte van de wettelijke eisen rondom hygiëne
✔ Praktisch en snel: volledig op de hoogte in 90 minuten
✔ Te volgen waar en wanneer je wilt, voor jou en je personeel
✔ Inclusief toets en certificaat
✔ € 5,09 korting, alleen voor Sligro-klanten: van € 22,08 nu voor € 16,99

Meer informatie over deze e-learning

Wat leer je tijdens de e-learning?

In deze e-learning leer je via een online omgeving alle ins en outs over de hygiënecode voor de horeca. Na deze e-learning ken je de code en weet je hoe je deze toepast binnen jouw bedrijf. Je leert meer over hygiëne, kruisbesmetting en temperatuureisen. Daarnaast leer je over diverse processen met betrekking tot inkoop, opslag, bereiding en bezorging.

Informatieplicht voor werknemers

In Nederland moet iedereen die met voedsel werkt, van bereiden en behandelen tot verkopen, op de hoogte zijn van de werkwijze rondom hygiëne. De werkgever is verplicht om aan te tonen dat de medewerkers op de hoogte zijn. Met deze e-learning food hygiëne doen medewerkers eenvoudig online basiskennis op van de hygiënecode. Ze ontvangen na deelname een certificaat, waarmee ze aantonen dat ze op de hoogte zijn van de regels rondom hygiëne.

Direct de e-learning volgen?

Volledig op de hoogte zijn van de hygiënecode? Wil je direct de e-learning volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers inclusief certificaat?

Meerdere medewerkers trainen?

Wil je meerdere medewerkers tegelijk trainen? Laat je gegevens achter voor een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Sligro-klanten kunnen de e-learning ‘Hygiënecode voor de horeca’ volgen tegen een extra scherp tarief: € 16,99 in plaats van € 22,08. Bij de e-learning hoort een eindtoets en na afronding ontvang je een certificaat.

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandelt in Nederland moet zich houden aan de hygiënecode van de branche. Door met de hygiënecode online aan de slag te gaan, leer je de wettelijke eisen. Deze wettelijke eisen hebben te maken met de voedselveiligheid uit de hygiënecode voor de horeca. In de e-learning wordt dit op praktische wijze uitgelegd.

Na aanvraag en akkoord op de kosten ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de e-learning.

Het maken van de e-learning ‘Hygiëne in de horeca’ neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Dit is inclusief eindtoets, waarna je (indien een positief resultaat) direct het certificaat ontvangt.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in e-learnings over hygiëne in de horeca? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende oplossingen.