• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Personeel aannemen, zonder risico's

Snel en flexibel personeel aannemen, zonder werkgeversrisico? Dat kan! Met Sligro en One People Services (One) neem jij eenvoudig betrouwbaar en gekwalificeerd personeel aan. Het werkgeverschap ligt niet bij jou, waardoor je als ondernemer geen risico’s loopt. Ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan personeel, maar het (nog) niet aandurven ze zelf aan te nemen. Dankzij het partnerschap tussen Sligro en One profiteer jij van een extra scherp tarief.

De voordelen van personeel via One

✔ Volledige ontzorging
✔ Alles snel en volledig digitaal geregeld
✔ Geen werkgeversrisico, dit ligt bij One
✔ Werken met een betrouwbare partner
✔ Dankzij Sligro-inkoopvoordeel altijd het scherpste tarief
×

Horecapersoneel vinden én binden?

Hoe zorg jij als werkgever voor een gemotiveerd en vakkundig team? Ontdek meer dan 20 tips voor een dream team. 

Personeel vinden en aannemen via One

Flexibel personeel

Wil jij een nieuwe medewerker aannemen maar vind je het in de huidige periode eng om deze zelf in dienst te nemen? Omdat je bijvoorbeeld niet zeker weet of je open mag blijven, of omdat je afhankelijk bent van seizoensdrukte en soms dus ook geen werk hebt? Dan is het fijn om te weten dat je personeel kunt inlenen bij One waardoor het werkgeverschap niet bij jou ligt. Zij regelen dan alles voor je. Van de juiste inschaling tot het maken en digitaal versturen van de contracten, alles kan binnen een dag geregeld zijn. Daarnaast is One vanaf dag één verantwoordelijk bij ziekte van een werknemer. One stuurt dan geen facturen meer, maar zorgt voor doorbetaling en verzuimbegeleiding. Zo heb je geen onnodige kosten – je betaalt alleen de gewerkte uren - en kun je makkelijk op- en afschalen met het personeel dat je inzet.

Hoe zit het met de kosten?

Voor veel ondernemers lijkt het een grote stap om het personeel in te lenen van een externe partij, omdat men denkt dat zelf in dienst nemen voordeliger is. In de praktijk is dit vaak niet zo, omdat in dit soort berekeningen belangrijke zaken niet meegenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor het bijhouden van de loonadministratie, verzekeringen, pensioen, reserveringen voor vakanties of verzuim en accountantskosten voor loonstroken of advies. Verder ben je als ondernemer met One flexibel en alle risico’s zijn afgedicht. One is bijvoorbeeld vanaf dag één verantwoordelijk bij ziekte van een werknemer, zonder eigen risico. One stuurt dan geen facturen meer, maar zorgt wel voor doorbetaling en verzuimbegeleiding. Onder aan de streep zijn er dus juist enorme voordelen te behalen.

Zekerheid voor werknemers

Neem je personeel aan via One People Services? Dan verdienen zij hetzelfde als personeel dat je zelf in dienst hebt. Daarnaast hebben zij ook recht op een pensioenregeling en worden ze gewoon doorbetaald tijdens ziekte. Zo zijn je werknemers altijd goed verzekerd en hebben zij dezelfde rechten en plichten als je personeel in vaste dienst.

Gratis e-training

Neem je een nieuwe medewerker via One People Services in dienst, dan kan hij/zij gratis een e-training naar keuze bij ZiN Inspiratielab bijwonen.

Alle voordelen van One People Services op een rij

Flexibiliteit Tot 4 jaar flexibiliteit
Snelheid Binnen 1 werkdag iemand in dienst nemen
Verwerking Volledig digitaal inclusief elektronische handtekening
Certificering ABU, NEN & VCU gecertificeerd
Branche en cao Alle branches en cao’s worden ondersteund
Prijs Zeer scherp tarief door Sligro inkoopvoordeel en geen administratiekosten
Ziekterisico 100% verzekerd
Verloning Wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks. Ook als een factuur nog niet is betaald
Serviceniveau 100% ontzorging. Een HR-adviseur op afstand.

Liever eerst meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op met One People Services via +31 (0)20 - 2091952 of team@oneps.nl

Veelgestelde vragen

Nee. Als je personeel in dienst neemt via One People Services loop je geen werkgeversrisico. Ook niet bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Je hoeft ook geen loonadministratie bij te houden of ziekteverzekeringen af te sluiten. De medewerkers komen in dienst bij One People Services en worden aan jou “uitgeleend”. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van je medewerkers. Kortom: "uurtje-factuurtje".

Nee. Werknemers ontvangen dezelfde beloning als de medewerkers die in directe dienst zijn. Dit heet inlenersbeloning en is wettelijk vastgelegd. Zoals toeslagen, loonsverhogingen vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen. One People Services is volledig gecertificeerd (NEN4400-1 (SNA) en VCU) en lid van de ABU.

Ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn 100% verzekerd. Je ontvangt bij ziekte van een medewerker geen factuur maar One People Services betaalt de werknemer wel door conform ABU cao. Ook re-integratie van zieke werknemers neemt One People Services voor je uit handen.

Nee. Je kunt ook één medewerker via One People Services in dienst nemen.

Als alle gegevens correct en volledig zijn aangeleverd, ontvangen jij en de medewerker binnen één werkdag het contract dat direct digitaal getekend kan worden.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in personeelsoplossingen? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.