• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

 

 

De meest complete oplossing voor personeelsplanning

Grip op je personeelsplanning

Tijd besparen met het inplannen van je medewerkers? En je personeelskosten beheersbaar houden? Maak je personeelsmanagement makkelijker, sneller, beter én kostenbesparend met Shiftbase. Eén totaaloplossing voor personeelsplanning, urenplanning, verzuim- en verlofbeheer en nog veel meer. Maak nu gebruik van extra voordeel voor Sligro-klanten: profiteer van 15% korting én probeer Personeelsmanagement 30 dagen gratis uit.

De voordelen van Personeelsmanagement
✔ Eenvoudig personeel inplannen via een handige mobiele app
✔ Snelle registratie van uren, verlofdagen, plus- en minuren én meer
✔ Sturen op kosten dankzij real time inzicht en automatische koppelingen
✔ Maandelijks opzegbaar en betaling per medewerker
✔ Profiteer van Sligro’s inkoopvoordeel: krijg 15% korting op je maandfactuur én 30 dagen gratis proef

Waarom werken met online Personeelsmanagement?

Strategische personeelsplanning

Maak eenvoudig werkroosters en deel ze met je team. Met de personeelsplanning van Personeelsmanagement gaat dit extra snel, dankzij standaarddiensten die je als manager zelf aanmaakt. Tijdens het inplannen heb je inzicht in beschikbaarheid, afwezigheid, weersverwachting en loonkosten ten opzichte van de verwachte omzet.

Verlof- en verzuimregistratie

Je medewerkers vragen hun verlof aan via de personeelsplanningapp, waarna je als leidinggevende de aanvraag beheert. Ook registreer je gemakkelijk verzuim en stel je andere mogelijke redenen voor afwezigheid in.

 

Urenregistratie

Laat medewerkers handmatig via de computer of mobiele app uren registreren en maak gebruik van de handige accordeerfuncties voor leidinggevenden. Of maak gebruik van een online prikklok of kassakoppeling, zodat je realtime inzicht hebt in personeelsbezetting, actuele loonkosten en toeslagen per dienst.

Plus- en minuren

Altijd inzicht in de status van plus- en minuren van je medewerkers (per week of per dag). Deze uren worden automatisch bijgehouden en je bekijkt ze waar en wanneer dan ook dankzij de mobiele app.

Rapportages en communicatie

Krijg niet alleen grip op kosten, maar stuur ook op kosten. Dankzij uitgebreide rapportagefuncties kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Ook handig aan de rapportagefuncties: verstuur eenvoudig salarisgegevens naar je boekhouder.

Communicatie
Nieuw rooster bekend? Of het nieuwe menu gaat in? Dankzij nieuwsberichten en push-meldingen is jouw team altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Koppelingen

De personeelsplanning van Shiftbase koppelt nagenoeg met elk kassasysteem, met de meeste payroll softwarepakketten en vele andere systemen. Met de kassakoppelingen stuur je op hogere omzet en lagere loonkosten. En dankzij de koppeling van de tool aan je reserveringssysteem, stem je je personeelsplanning af op verwachte drukte.

Online Personeelsmanagement via Sligro

Profiteer extra als Sligro-klant

Als je via Sligro Personeelsmanagement van Shiftbase afneemt krijg je deze extra voordelen:

✔ 15% doorlopende korting op je maandfactuur
✔ 30 dagen gratis proefperiode zonder verplichting
✔ Gratis koppeling naar andere software-oplossingen
✔ Gratis demo en inrichting van het systeem
✔ Gratis overstapservice vanaf je oude planningstool

De voordelen van personeelsmanagement via Shiftbase

De voordelen van Shiftbase Speciaal voor Sligro-klanten
Eenvoudige personeelsplanning & urenregistratie software 15% doorlopende korting op je maandfactuur
Krijg inzicht in de loonkosten en toeslagen tijdens het plannen 30 dagen gratis proefperiode zonder verplichting
Verlofaanvragen keuren op basis van bezettingsbehoefte Gratis koppeling naar andere software-oplossingen
Overal en altijd toegang tot de laatste gegevens met de mobiele app Gratis demo en inrichting van het systeem
Eenvoudig te koppelen met je kassa, reserveringssysteem en payroll Gratis overstapservice vanaf je oude planningstool

Over Shiftbase

Shiftbase helpt bedrijven en organisaties eenvoudiger plannen, efficiëntie verhogen, makkelijker communiceren en personeelskosten onder controle te krijgen en te houden. Zo bespaar je kostbare tijd. Al ruim 4000 bedrijven en organisaties in Nederland werken met deze personeelsplanningtool.

Veelgestelde vragen

Wanneer je wilt overstappen, zorgt Shiftbase dat jouw oplossing op maat wordt ingericht. En dat eventueel de gegevens van je huidige personeelstool worden overgezet. Na je aanvraag kun je vrijwel direct van start.

Als Sligro-klant probeer je de personeelsplanning van Shiftbase 30 dagen gratis uit. Wanneer je je aanmeldt voor de gratis proefperiode, neemt Shiftbase meestal dezelfde dag nog contact met je op. Je krijgt dan meer uitleg over de functionaliteiten of je kunt een vrijblijvende demo plannen.

Maak je nu gebruik van een andere planningstool? Als Sligro-klant stap je extra makkelijk over. Een productspecialist van Shiftbase helpt je om binnen 1 dag alle benodigde gegevens over te zetten en richt de software voor je in.

Met Personeelsmanagement plan je medewerkers in op basis van de verwachte tafelbezetting. Daarbij kun je met het werkrooster sturen op de de loonkosten ten opzichte van de verwachte omzet. Ook heb je altijd en overal inzicht in de plus- en minuren van je medewerkers en houdt de software automatisch rekening met toeslagen. Op basis van alle inzichten, kun je bewuste keuzes maken.

Shiftbase werkt niet met (langdurige) abonnementen. Wanneer je dit wilt, kun je jouw contract per maand opzeggen. En doordat je per medewerker betaalt, kun je tussentijds gemakkelijk op- en afschalen.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in Shiftbase? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.