Manage alles voor je personeel in één app

Houd jij alle gewerkte uren, verlofaanvragen en contracten bij in je agenda? Verwerk jij roosters nog in Excel en moet je deze voor elke nieuwe versie opnieuw versturen aan je personeel? Bespaar dan tijd met deze app: alles voor je personeelsmanagement online op één plek.

Veel tijd kwijt aan personeelsplanning en urenregistratie?

Je personeel is je grootste goed, maar het kost ook veel tijd om alles rondom je personeel goed te regelen. Plannen, roosteren, uren bijhouden, verlof goedkeuren, salarisadministratie: voor je het weet ben je voor je gevoel nergens anders meer mee bezig.  Dat is zeker het geval als je: 

  • Alles wat met planning, administratie en registratie te maken heeft, handmatig of in losse systemen doet

  • Steeds opnieuw moet vragen of mensen hun beschikbaarheid door willen geven en dan weer moet puzzelen met de roosters

  • Geen realtime inzicht hebt in personeelsuren en -kosten ten opzichte van de (verwachte) omzet 

Krijg grip op administratie, planning en kosten

Door je personeelsmanagement in één digitaal systeem te doen, bespaar je veel tijd en kosten. Gebruik je hiervoor de personeelsmanagement-app van Shiftbase, dan profiteer je van veel voordelen: 

✔ Eenvoudig personeel inplannen via een handige mobiele app
✔ Snelle registratie van uren, verlofdagen, plus- en minuren en meer
✔ Sturen op kostenbesparing door realtime inzicht in al je beschikbare data
✔ Maandelijks opzegbaar en betalen per medewerker
✔ Inkoopvoordeel via Sligro: 15% korting op je maandfacturen, gratis overstapservice én 30 dagen gratis proefperiode

Bespaar tijd en kosten op personeelsmanagement via Sligro

Speciaal voor horecaondernemers die nu te veel tijd kwijt zijn aan hun personeelsplanning en urenregistratie, selecteerde Sligro de app van Shiftbase als Sligro’s keuze. Ga je via Sligro aan de slag met personeelsmanagement van Shiftbase, dan krijg je 15% korting, gratis overstapservice én 30 dagen gratis proefperiode.

Meer voordelen van de personeelsmanagement-app van Shiftbase

Strategische personeelsplanning en urenregistratie
Maak eenvoudig werkroosters in de app, zodat je team altijd de meest recente versie heeft. Tijdens het inplannen heb je inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers, weersverwachting en loonkosten ten opzichte van de verwachte omzet.

Verlof-, verzuim- en urenregistratie
Medewerkers vragen zelf verlof aan via de app, je hoeft het alleen maar goed te keuren. Ook registreer je makkelijk gewerkte uren, plus- en minuren en verzuim. Koppel de app met je payroll-softwarepakket voor eenvoudige salarisadministratie.

Handig communicatiemiddel
Communiceer via de app makkelijk met je hele team: stuur nieuwsberichten en push-meldingen bij nieuwe roosters, menu’s of andere belangrijke informatie.

Realtime inzicht dankzij koppelingen
Koppel tegen meerprijs de app met je kassasysteem, reserveringssysteem en payrollpakket. Zo krijg je realtime inzicht in personeelsbezetting en actuele loonkosten, stem je makkelijk de personeelsplanning af op verwachte drukte en houd je de kosten onder controle.

Wat kost personeelsmanagement via Shiftbase?

Bij Shiftbase kies je voor een pakket op basis van het aantal medewerkers en wat je met de app wilt bereiken. Word je klant bij Shiftbase via Sligro, dan profiteer je van: 

  • 15% doorlopende korting op je maandfactuur
  • 30 dagen gratis proefperiode zonder verplichting
  • Gratis demo en inrichting van het systeem
  • Gratis overstapservice vanaf je oude planningstool

Hoe werkt personeelsmanagement via Shiftbase?

De personeelsmanagement-app van Shiftbase is een eenvoudige online tool voor het maken van planningen en het bijhouden van uren, verlof en verzuim.

Beheer teams en locaties, nodig medewerkers uit voor open diensten en houd rekening met conflicten in je planning. 

Shiftbase richt de app op maat voor je in en regelt ook de koppeling met je andere software-oplossingen. Gebruik je op dit moment een andere planningstool? Dan helpt Shiftbase je om binnen 1 dag alle benodigde gegevens over te zetten. 

Over Shiftbase

Shiftbase helpt je eenvoudiger plannen, efficiëntie verhogen, makkelijker communiceren en personeelskosten onder controle krijgen én houden. Zo bespaar je kostbare tijd. Al ruim 6000 bedrijven en organisaties in Nederland werken met de personeelsmanagementtool van Shiftbase. 

Veelgestelde vragen

Wil je starten met de personeelsmanagement-app, dan richt Shiftbase het systeem op maat voor je in. Gebruik je nu een andere planningstool, dan zet Shiftbase de gegevens vanuit je huidige tool binnen 1 dag over naar de nieuwe app. Je kunt na je aanvraag dus snel van start.

Als Sligro-klant kun je de personeelsmanagement-app van Shiftbase extra lang gratis uitproberen: 30 dagen, zodat je een volledige looncyclus kunt ervaren.  Wanneer je je aanmeldt voor de gratis proefperiode, neemt Shiftbase meestal dezelfde dag nog contact met je op. Je krijgt dan meer uitleg over de functionaliteiten. Je kunt ook eerst een vrijblijvende demo volgen.

Met de personeelsmanagement-app van Shiftbase plan je medewerkers in op basis van de verwachte tafelbezetting. Daarnaast kun je met het werkrooster sturen op de loonkosten ten opzichte van de verwachte omzet. Ook heb je altijd en overal inzicht in de plus- en minuren van je medewerkers en houdt de software automatisch rekening met toeslagen, zoals de zondag- of de koudetoeslag. Op basis van deze kennis en inzichten kun je bewuste keuzes maken.

Nee. Shiftbase werkt niet met (langdurige) abonnementen. Je kunt per maand je contract opzeggen. En omdat je per medewerker betaalt, kun je tussentijds ook heel makkelijk op- en afschalen.

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.