TANXpas: Voordelig zakelijk tanken zonder gedoe

Wil je makkelijk en voordelig tanken bij meer dan 1200 tankstations in de Benelux en Oostenrijk, zonder administratieve rompslomp? Ontdek alle voordelen van zakelijk tanken met TANXpas, de voordeligste tankpas van Nederland.

Altijd bonnetjes kwijt na het tanken?

Zakelijk tanken betekent bonnetjes bewaren voor de btw-aangifte en declaraties. Ben jij die bonnetjes vaak kwijt, en kost het bijhouden van je administratie daardoor een hoop tijd en frustratie? Misschien heb je wel eens een zakelijke tankpas overwogen, maar denk je: 

  • een tankpas kost veel geld 

  • kan ik dan wel overal tanken?

  • zit ik niet aan dure tankstations vast? 

  • het blijft toch gedoe, want ik heb ook bonnetjes van de shop en de carwash  

Tijd om de TANXpas te ontdekken.

De voordeligste tankpas voor zakelijke rijders

Tanken kan een stuk makkelijker én voordeliger. Met de TANXpas van Vissers Energy Group:

✔ tank je bij ruim 1200 aangesloten tankstations in de Benelux en Oostenrijk
✔ is je administratie altijd overzichtelijk: al je tankbeurten op één weekfactuur
✔ reken je ook eten, drinken en de carwash af met je tankpas 
✔ betaal je nooit te veel: slechts € 0,50 per maand (excl. btw)
✔ krijg je minimaal 15 cent korting per liter als je je pas aanvraagt via Sligro

De voordeligste zakelijke tankpas via Sligro

Speciaal voor ondernemers die overal voordelig willen tanken zonder administratief gedoe, selecteerde Sligro de TANXpas van Vissers Energy Group als Sligro’s keuze. De voordeligste tankpas van Nederland. En als Sligro-klant krijg je bovendien minimaal € 0,15 korting per liter. 

De voordelen van een tankpas via Vissers Energy Group

Fiscusproof: nooit meer bonnetjes bewaren
Met de TANXpas worden al je tankbeurten verzameld op één weekfactuur. Hier staan alle specificaties per transactie op, waardoor je nooit meer bonnetjes hoeft te bewaren. Zo kun je ze ook niet kwijtraken, en is je administratie altijd in orde.

Zeer voordelig tanken 
De TANXpas kost maar € 0,50 per maand. Daarnaast ontvang je als Sligro-klant ook nog eens minimaals 15 cent korting per liter als je tankt met de TANXpas. Geeft een tankstation een hogere korting? Dan geldt dát voordeel. Dat maakt dit de voordeligste tankpas voor zakelijk tanken.

 

Landelijke dekking
In Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk kun je tanken bij ruim 1200 tankstations met je TANXpas. Onder andere bij alle Esso-tankstations. Ook in Duitsland zijn ruim 1000 aangesloten stations. Met de locatiefinder vind je snel het dichtstbijzijnde tankstation.

Meer dan alleen tanken
Kies jij (of je medewerkers) voor een snelle hap onderweg? En wil je eten, drinken en misschien ook de carwash afrekenen met één pas? Ook dat kan met de TANXpas.

Nóg sneller tanken met de TANXapp

Tank en betaal nog eenvoudiger met de TANXapp. Vind via de app het dichtstbijzijnde tankstation en navigeer met één klik daarnaartoe. Selecteer je pompnummer en brandstof, tank en stap daarna meteen weer in de auto. De factuur ontvang je automatisch in je mail. Zo gaat tanken nog sneller en makkelijker.

Over Vissers Energy Group

Familiebedrijf Vissers Energy Group begon in 1917 als tankstation voor de kruidenierswinkel van oprichter Martin Vissers. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 400 medewerkers. Vissers Energy Group richt zich op de markt van zakelijk rijden. Met oplossingen als de TANXpas, de TANXapp en de TANX Laadpas, maakt Vissers Energy Group zakelijk tanken en laden eenvoudiger en toegankelijker. Inmiddels zijn er ruim 10.000 TANXpassen in de omloop. 

Veelgestelde vragen

Met de TANXpas tank je bij ruim 1200 aangesloten tankstations in de BeNeLux en Oostenrijk. Je kunt bij alle Vissers en Esso stations terecht én bij geselecteerde stations van verschillende andere merken zoals Shell, BP, Total, Tango, Tamoil, Avia. Er is dus altijd een aangesloten pomp in de buurt te vinden. Met je TANXpas kun je bovendien óók voordelig tanken bij ruim 1000 tankstations in Duitsland, dit moet wel los aangevraagd worden.

Met een tarief van € 0,50 per maand is de TANXpas de voordeligste tankpas van Nederland. Vraag je de TANXpas aan via Sligro? Dan krijg je ook nog eens minimaal 15 cent korting per liter diesel of benzine. Daarbij komt dat door de wekelijkse overzichten het eenvoudiger wordt gemaakt brandstofkosten fiscaal af te trekken.

Met de TANXpas tank je zeer voordelig bij meer dan 1200 tankstations in de BeNeLux en Oostenrijk. Ook in Duitsland kun je met deze pas tanken, dit moet echter los worden aangezet. 

Vraag direct één of meerdere TANXpassen aan >

Naast voordelig tanken kun je met de TANXpas ook eten, drinken of de carwash afrekenen aan de pomp. Bovendien biedt deze tankpas meer dan alleen de mogelijkheid om te tanken en te betalen. Het is een complete oplossing voor brandstofbeheer. Je ontvangt wekelijks een overzichtelijke factuur met daarop alle transacties, dus je hoeft geen bonnetjes meer te verzamelen. Ook heb je altijd inzicht in de tankgeschiedenis en -kosten via het online portal. Hier kun je ook eenvoudig extra tankpassen aanvragen, tankpasinstellingen wijzigen, transacties bekijken en rapporten genereren. Dit stelt je in staat om je brandstofkosten nauwkeurig te monitoren.

Er zijn twee soorten tankpassen: een merken-tankpas en een universele tankpas. Met een universele tankpas tank je bij elk tankstation. De TANXpas is een merken-tankpas. Hiermee tank je bij aangesloten tankstations. De TANXpas is bruikbaar bij ruim 1200 tankstations in de BeNeLux, waaronder alle Vissers en Esso tankstations. Maar ook bij geselecteerde stations van andere merken, zoals Shell, BP, Total, Tango, Tamoil, Avia. De TANXpas is één van de voordeligste tankpassen op de markt: met de laagste maandelijkse kosten én standaard de hoogste korting per tankbeurt.  

 

TANXpas

MoveMove

MKB

Travelcard

Total

BP

Esso

Shell

Kosten per maand

€0,50

€6,95

€8,90

€7,75

  €1,-

€0,75

€2,50

€3.50

Dekking

20%

99%

99%

99%

10%

30%

25%

14%

Tanken Buitenland

BeNeLux

Europa

BeNeLux

+€3,50 in Europa

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

Opzegtermijn

Per Direct

Maandelijks

Maandelijks

Jaarlijks

Jaarlijks

Maandelijks

Per Direct

Per Direct

Carwash

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nee

Ja

Ja

Standaard korting

Ja – standaard 15 cent

Nee – pompprijzen

Nee – pomprijzen

Nee – pompprijzen

Ja – geen standaard

Ja – standaard 12 cent

Ja – geen standaard

Ja – geen standaard

 

Rijd je elektrisch, dan heeft Vissers Energy Group voor jou een laadpas voor elektrisch laden. Hier vind je alle informatie over de TANX Laadpas >

Voor een hybride auto heb je een laadpas nodig, waarbij de optie tanken moet worden aangezet. Ook dit kan eenvoudig met de laadpas van Vissers Energy Group.

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.