• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Upperbloom: aantrekkelijke terrasafscheiding

Een groen terras als trekpleister
Met een stralend groen terras trek je de aandacht van passanten en zorg je dat gasten eerder voor jouw zaak kiezen. Maar met welke planten en bloemen richt je jouw terras in? En hoe zorg je dat ze blijven bloeien? Met de Upperbloom plantenservice tover je jouw terras zonder omkijken om in een groene beleving: van losstaande plantenbakken tot terrasafscheiding met planten.


De voordelen van Upperbloom plantenservice
✔ Aantrekkelijk terras voor nieuwe én vaste gasten
✔ Gratis advies van specialisten voor jouw beste groenkeuze
✔ Groengarantie door onderhoud en seizoensgebonden wissels
✔ Snel groen: plaatsing binnen 2 - 4 weken
✔ Extra korting: bespaar als Sligro-klant € 250,- bij een minimale besteding van € 2.000,-

Waarom jouw terras inrichten met Upperbloom?

Verleidelijk voor passanten
Met de unieke planten en plantenbakken van Upperbloom trek je de aandacht en verleid je passanten voor jouw zaak te kiezen. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de passanten exterieur van een horecabedrijf net zo belangrijk vindt als het interieur, en daar hun keuze van laat afhangen.

Afgestemd op jouw situatie
Upperbloom is specialist op het gebied van horeca beplanting en is bekend met jouw uitdagingen als horeca ondernemer. Tijdens een locatiebezoek bekijkt een Groen Expert van Upperbloom de uitstraling van je pand, je huisstijl, de lay-out van je terras en de ligging van je terras. Daarop krijg je een passend groenadvies voor jóuw bedrijf inclusief een gratis 3D-design van het terras met het beplantingsplan.

Verzorging door specialisten
De Groen Experts van Upperbloom installeren de planten voor je, en kunnen ze ook verzorgen. Met een onderhoudscontract heb je zelfs helemaal geen omkijken: Upperbloom komt langs om voor je planten te zorgen. Zijn je planten uitgebloeid of hebben ze het seizoen toch niet doorstaan? Een specialist is altijd in de buurt en kan binnen 24 uur planten vervangen die wat extra aandacht nodig hebben.

Nieuw seizoen, nieuwe planten
Elk seizoen kun je kiezen uit nieuwe arrangementen. Van vroege voorjaarsbloeiers tot specials met de feestdagen. Dankzij een combinatie van vast groen en seizoensgebonden plantenwissels maak je het groen, en hou je het groen. Het hele jaar door. Zonder zorgen.

Deze ondernemers gingen je voor

Speciaal voor Sligro-klanten

  • Ontvang een korting van € 250,- (bij een minimale besteding van € 2.000,-)
  • Gratis locatiebezoek en advies van Upperbloom Groen Expert (t.w.v. € 175,-)
  • Bij aankoop van 2 tot 7 plantenbakken gratis gieter (t.w.v. € 28,-)
  • Bij aankoop van 8 plantenbakken of meer gratis tuinslang en wateraansluiting (t.w.v. € 235,-)
  • Hou je cashflow op peil; we bieden verschillende betaalmogelijkheden.

Over Upperbloom

Upperbloom brengt moderne groenvoorziening voor buiten naar jouw horecabedrijf. Entree, terras, dak of gevel: Upperbloom gelooft dat vergroenen met planten veel duurzamer, makkelijker en efficiënter kan. Dat komt terug in een innovatieve plantenservice. En in plant + plantenbak combinaties die eindeloos te combineren zijn, zorgvuldig zijn getest en duurzaam zijn geproduceerd in hun sociale kwekerij. Samen met Upperbloom geniet je elk seizoen zorgeloos van stralend groen.

Benieuwd naar wat Upperbloom voor jouw terras kan betekenen?

Veelgestelde vragen

Op alle plantenbakken krijg je 5 jaar garantie. Op de planten rust helaas geen garantie: hoewel de innovatieve plantenbakken van Upperbloom het zo makkelijk mogelijk maken om goed voor je buitenplanten te zorgen, is het van tijd tot tijd toch nodig om ze te vervangen. Plantenwissels zijn vanaf € 50,- per stuk verkrijgbaar.

Verandert het seizoen, dan verandert de uitstraling van jouw terras met behulp van een plantenwissels. De Groen Expert van Upperbloom voert de plantenwissel voor je uit. Oude planten gaan retour, en de nieuwe blijven achter. Zo staat jouw onderneming er weer tip-top bij.

Naast plantenwissels is extra periodiek onderhoud mogelijk. Denk aan wekelijks water geven van de planten en maandelijks een bezoek om te kijken of alles goed gaat. Daarnaast is zorg op afstand mogelijk. Dat werkt via Sensor Technologie: door middel van verschillende sensoren in de plantenbakken kijken Groen Experts op afstand mee met de staat van de planten, en voeren ze onderhoud uit wanneer nodig.

Afhankelijk van het type plantenbak is deze gemaakt van; cortenstaal, aluminium, staal of kunststof (polypropyleen). Naast het brede standaard assortiment ontwikkelt Upperbloom ook ‘custom’ plantenbakken. Naar wens is vormgeving en ontwikkeling op maat mogelijk. Denk aan afwijkende formaten, type materiaal of bedrukking met bedrijfslogo. Of aan andere kleuren (standaard: wit, grijs, antraciet).

Nee, Upperbloom werkt niet met een contract of verplichte samenwerking.

Wel is het goed om te weten dat Sligro Food Group geen rol speelt in de facturatie en productlevering. Neem je planten en plantenbakken af, dan regel je dit rechtstreeks met Upperbloom.

Upperbloom heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Zo kennen de plantenbakken en bijbehorende planten een doordacht design: voor makkelijk onderhoud en een lange levensduur. Bovendien zijn de plantenbakken volledig recyclebaar. De planten komen van Nederlandse bodem. En door productielocaties dichtbij - in Nederland en Duitsland – zijn de transportroutes zo kort mogelijk.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in terrasafscheiding? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende oplossingen.