Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de aardappelen en snijd deze in de mandoline in de vorm van gaufrettes. Draai hiervoor de aardappel steeds 45 graden na iedere schaafbeweging totdat de aardappelschijfjes een ruitjesvorm krijgen.
Plaats 5 schijfjes in een mandvorm en frituur ze tot het krokante chips worden. Bestrooi het geheel met zout.
Doe de koriander, peper, yoghurt en het citroensap gedurende 1 minuut in de blender.
Laat het mengsel uitlekken in een passeerdoek en plaats het gedurende 2 uur in de koeling.
Haal het mengsel uit de koelkast en meng het geheel met de mayonaise.
Warm de kingcrab heel kort op in de visbouillon en laat het vlees uitlekken.
Leg het zeewier tegen de zijkant van het aardappelmandje en vul het mandje af met de kingcrab.
Nappeer de krab met de korianderchilisaus en garneer het gerecht af met de shiso purple.