Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wrijf de ingrediënten voor de crumble door elkaar en houd deze rul en korrelig (geen deeg).
Stort de crumble in een vierkante steker (6 centimeter). De dikte moet ongeveer 2 cm dik zijn. Dit 4 keer herhalen.
Zet de crumble op vetvrij papier en bak deze in 12 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Meng de ingrediënten voor het tuille-beslag.
Snijd uit een stukje karton een lepelvorm (het gaat om de buitenvorm, niet om de lepel).
Leg bakpapier op een bakplaatje en hierop de lepelvorm.
Strijk de vorm af met beslag en herhaal dit 4 keer.
Bak de tuille in 8 minuten af in de voorverwarmde oven op 180 graden.
Haal de tuille uit de oven en druk deze in een ‘echte’ lepelvorm.
Bak de appels in de boter aan en voeg de suiker toe. Haal de pan van het vuur als de appels mooi bruin zijn.
Voeg de rozijnen toe.
Druk de appels en de rozijnen in de vierkante stekervorm en plaats deze op het bord, zet de afgebakken crumbledeksel er schuin tegen aan en knijp een bol kaneelijs in de lepelvormige tuill.