• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Aspergeprikkers met dips

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. bereidingswijze Schil de asperges en snijd de uiteinden eraf.
  2. Kook de asperges drie àvijf minuten samen in gezouten water en spoel ze vervolgens af met koud water.
  3. Rijg de asperges in de lengte aan de prikkers.
  4. Blender de eiersalade kort en doe over in een schaaltje.
  5. Cutter de ham, vermeng met de roomkaas en doe deze jambon-mousse in een ander schaaltje.
  6. Spuit de truffelmayonaise in een derde schaaltje en serveer los bij de aspergeprikkers.

Ingrediënten

  • 10 witte asperges
  • 10 groene asperges
  • 50 gram eiersalade, Club Salade
  • 25 gram achterham, Gouden Banier
  • 25 gram roomkaas
  • 50 ml truffelmayonaise, O’Life
  • Zout

Publicatie datum: 15 maart 2012