Cannelloni ricotta en spinazie

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm 2 dl tomatensaus van Torresano met 1 dl kant-en-klare paprikapuree en maak dit glad met een staafmixer.
  2. Vet een ovenschaal in met olijfolie en giet er een bodem saus in.
  3. Leg de diepgevroren cannelloni in de ovenschaal en giet de saus er overheen. Zorg ervoor dat de cannelloni helemaal bedekt is.
  4. Verdeel 80 gram gorgonzola, 50 gram crispy bacon en 1 bosui in ringen over de cannelloni en verwarm dit 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Ingrediënten

  • 2 dl tomatensaus van Torresano
  • 1 dl kant-en-klare paprikapuree
  • 4 eetlepels olijfolie, Olitalia
  • 12 Cannelloni
  • 80 gram gorgonzola
  • 50 gram crispy bacon
  • 1 bosui in ringen

Publicatie datum: 15 maart 2012