Carpaccio van coquilles

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de passievruchtencoulis met de wijnazijn en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  2. Roer rustig de olijfolie erdoor en zet het mengsel apart.
  3. Snijd de coquilles in dunne gelijke plakjes en rangschik deze in een cirkel op een bord.
  4. Maak de sla aan met een gedeelte van de dressing.
  5. Voeg er desgewenst nog wat gekonfijte tomaatjes aan toe.
  6. Leg de sla in het midden van de coquilles en garneer af met tomaatjes of verse kruiden.
  7. Nappeer het laatste gedeelte van de dressing rond de coquilles.
  8. Breek de koffiebonen in fijne stukjes en sprenkel deze lichtjes over de dressing rondom de coquilles.

Ingrediënten

  • Passievruchtencoulis
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • 1 dl olijfolie
  • 8 coquilles
  • 100 gram mesclun sla
  • 12 trostomaatjes
  • 5 gram koffiebonen
  • Zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2012