Carpaccio van langoustines met curry, mango en groene appel

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Maak de langoustines schoon en plet de staartjes tussen een vacuümzak.
  2. Roer de curry en de vinaigrette door de sandwich delight en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de appel en de mango in blokjes.
  4. Verdeel de currycrème op de borden met een kwastje in een ring of steker.
  5. Leg de langoustinecarpaccio in een ronde vorm op de currycrème.
  6. Kruid de carpaccio met zout en peper.
  7. Garneer met de appel, mango en de cressen en maak het geheel af met wat citrusvinaigrette.

Ingrediënten

  • 20 super verse langoustines
  • 4 gram Knorr Primerba Curry
  • 12 gram Hellmann’s Citrus Vinaigrette
  • 100 gram Hellmann’s Sandwich Delight
  • 1 groene appel
  • 1 mango
  • 1/2 bakje affillacress
  • 1/2 bakje basilicum cress
  • 1/2 bakje shiso purple
  • Zout en peper

Publicatie datum: 15 maart 2012