• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Coquilles met hangop crème van knolselderij en vanille-olie

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Laat voor de hangop de yoghurt 48 uur uitlekken in een doek boven een kom.
  2. Kook de knolselderij gaar en pureer deze.
  3. Voeg boter toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Laat het halve vanillestokje trekken in de olijfolie.
  5. Snijd 8 rauwe coquilles elk in 3 plakjes en bak de overige coquilles kort aan.
  6. Leg op elk bord in het midden een rondje van rauwe coquille en daarop 1 gebakken coquille.
  7. Bedruppel met de vanille-olie en decoreer de hangop en knolselderij eromheen met garnering naar wens, zoals bietenblokjes en shiso purper.

Ingrediënten

  • 200 ml boerenyogurt
  • 200 gram knolselderij
  • 50 gram boter
  • 1/2 vanillestokje
  • 50 ml olijfolie
  • 12 coquilles stuks Jacques
  • Zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2012