Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrooi 4 zeetongfilets van circa 100 gram met peper en zout, halveer ze en haal ze door bloem en losgeklopt eiwit. Daarna paneren met panko of broodkruim.
Rijg 16 Black Tiger garnalen aan 4 spiezen van sereh (citroengras).
Kook 300 gram zwarte lintpasta al dente, blancheer 300 gram sugarsnaps en pof 16 cherrytomaatjes in de oven.
Snijd wat verse dille fijn en roer deze door de kant-en-klare Hollandaisesaus van O’Life.
Frituur de tongfilets en de garnalenspies in olijfolie.
Leg op elk bord een bedje van lintpasta met daarop de vis en een garnalenspies. Garneer met de tomaatjes, de sugarsnaps, de saus en wat licht gestoofde zeekraal.