Gegrilde coquilles met verse king krab

Gang
Tussengerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Was de kerstomaatjes en pof ze in de oven met olijfolie, zeezout en peper.
  2. Maak de coquilles schoon en gril deze in een mooie ruitvorm.
  3. Bak de spinazie aan in olijfolie en voeg zout en peper toe. Laat vervolgens goed uitlekken.
  4. Stoom de king krab kort totdat deze lauwwarm is.
  5. Trek met een spuitzak een lijn truffelmayonaise op het bord. Leg hierop de tomaatjes.
  6. Verdeel de spinazie over de borden en leg er de coquilles bovenop.
  7. Leg de krab er in zijn halve schaal los naast en garneer met aardappelchips en jonge basilicum.

Ingrediënten

  • 12 kerstomaatjes
  • Olijfolie
  • Zeezout en versgemalen peper
  • 12 handgedoken Schotse coquilles
  • 400 gram wilde spinazie, gewassen
  • 4 mooie stukken king krab
  • 2 eetlepels verse truffelmayonaise
  • Aardappelchips en jonge basilicum ter garnering

Publicatie datum: 15 maart 2012