Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plisseer de tomaten, verwijder de zaden en rasp de tomaten grof.
Bak de ui circa 5 minuten in olijfolie en voeg daarna peper, knoflook, gember en het kaneelstokje toe. Bak het geheel ongeveer 1 minuut.
Voeg daarna de saffraan, tomatenpuree, geraspte tomaten en naar smaak zout toe. Laat het geheel circa 45 minuten sudderen op een matig vuur en roer regelmatig.
Wacht tot de olie zich afscheidt en roer dan de kaneelpoeder en de honing door de pan. Laat dit nog circa 2 minuten koken.
Haal het kaneelstokje eruit en laat afkoelen.
Voor de geitenkaaslunch
Bak het zuurdesem brood af zoals vermeld op de verpakking.
Bak het spek uit in een hete pan en presenteer dit in een schaaltje.
Maak de courgetterauwkost aan met de dressing en presenteer ook deze in een apart schaaltje.
Lepel de tomatenjam in een derde schaaltje.
Snijd de geitenkaas voorzichtig in 4 plakken en plaats deze in 4 van de opengesneden broodjes.