Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de aardappelen in een pan met ruim kokend water en zout.
Pureer de aardappelen en roer vervolgens glad met warme melk en truffelolie.
Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit deze circa 2 minuten in arachideolie in een wok.
Schep de boerenkool erdoor en laat dit al omscheppend slinken en circa 10 minuten sudderen.
Verwarm de demi glace en de rookworstuks
Spuit de aardappel-truffelpuree door middel van een spuitzak met glad spuitmondje in mooie lange banen op een voorverwarmd bord. Lepel de gewokte boerenkool erop.
Verwijder het vel van de rookworst en snijd de worst in mooie plakken. Leg deze op de boerenkool.