Hangop van Griekse yoghurt met Hollandse garnalen

Gang
Amuse Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Leng een mespuntje paprikapoeder aan met een theelepel water.
  2. Meng dit vervolgens met de Griekse yoghurt, breng op smaak met zout en peper.
  3. Druppel het mengsel over het bord en strooi de Hollandse garnalen er overheen.
  4. Dresseer het gerecht met de appel, veldsla, tuinkers, paprikapoeder en afgebakken brioche.

Ingrediënten

  • Paprikapoeder
  • 240 gram Griekse yoghurt
  • 280 gram Hollandse garnalen
  • 25 gram appel (Granny Smith), in julienne
  • 25 gram veldsla
  • 1/2 bakje tuinkers
  • 40 gram brioche, Boulangerie Lambèr
  • Zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2012