Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer de varkensfilet in met de geperste knoflook en de oestersaus en laat dit 15 tot 30 minuten marineren.
Snijd het preiwit in ringen van 0.5 cm breed.
Verwijder de zaadlijsten en zaadjes uit de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Halveer de ui en snijd deze in halve ringen.
Blancheer de schoongemaakte boontjes.
Pel de mandarijnen en snijd het vruchtvlees uit de velletjes.
Bak de varkensfilet en kruid deze met zwarte peper en zout.
Verhit een wok en roerbak de ui gedurende 1 minuut in de bakolie. Voeg de blokjes rode paprika en de preiringen toe en roerbak nog 2 minuten. Schep er de schijfjes mandarijn door en roerbak nog 1 minuut.
Strooi ter afwerking de gesnipperde koriander erover.