Kip-curry

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Blancheer de boontjes beetgaar.
  2. Kook de eieren, pel en halveer ze en haal de dooier eruit.
  3. Druk de dooier door een bolzeef en bewaar apart.
  4. Bak de broodjes in 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  5. Verwarm de kip korma zoals op de verpakking aangegeven.
  6. Wok de sperziebonen kort in de knoflook-peperolie.
  7. Maak een opening in de bovenkant van de broodjes en hol ze uit.
  8. Vul 4 broodjes af met de pittige sperziebonen en 4 broodjes met de kip korma.
  9. Vul de overige 4 broodjes met een half gekookt ei, lepel hier de Surinaamse eisalade in en decoreer met de verkruimelde eidooier.
  10. Serveer met mango-gemberchutney.

Ingrediënten

  • 200 gram sperziebonen
  • 4 eieren
  • 12 stuks le pain cercle, tarwespelt rogge, Boulangerie Lambèr
  • 120 gram kip korma, Meesterschap van het huis
  • 1 theelepel knoflook-pepermix, O’Life
  • 100 gram Surinaamse eisalade, King Cuisine
  • Mango-gemberchutney, O’Life

Publicatie datum: 15 maart 2012