Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het kletzenbrood in plakjes en serveer deze samen met de manchego en de jam op een mooi bord.
Meng de zalm met de kruiden en de mayonaise.
Breng op smaak met zout en peper en pureer dit in een blender tot een gladde massa.
Rol de plakken tramezzone brood met behulp van een pastamachine dunner uit.
Snijd elke plak in 8 gelijkmatige stukken.
Verdeel de zalmvulling over de helft van de stukken tramezzone, wrijf de randen van het brood in met eiwit, dek af met een tweede plak brood en druk deze voorzichtig aan.
Frituur de ravioli in enkele minuten goudbruin in olie van 190°C.
Verdeel de ravioli over 4 borden en druppel er wat basilicumolie naastuks