Kletzenbrood

Gang
Nagerecht Amuse Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het kletzenbrood in plakjes en serveer deze samen met de manchego en de jam op een mooi bord.
  2. Meng de zalm met de kruiden en de mayonaise.
  3. Breng op smaak met zout en peper en pureer dit in een blender tot een gladde massa.
  4. Rol de plakken tramezzone brood met behulp van een pastamachine dunner uit.
  5. Snijd elke plak in 8 gelijkmatige stukken.
  6. Verdeel de zalmvulling over de helft van de stukken tramezzone, wrijf de randen van het brood in met eiwit, dek af met een tweede plak brood en druk deze voorzichtig aan.
  7. Frituur de ravioli in enkele minuten goudbruin in olie van 190°C.
  8. Verdeel de ravioli over 4 borden en druppel er wat basilicumolie naastuks
  9. Garneer met wat basilicum, kervel en rucola.

Ingrediënten

  • 12 plakken amarena kletzenbrood, Boulangerie Lambèr
  • 12 plakken manchego
  • ½ potje kweepeerjam

Publicatie datum: 15 maart 2012