Koffiechocolade Friandise

Gang
Nagerecht Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop de slagroom en maak bolletjes van het Australian Homemade BIO Chocolate ijs.
  2. Dip gelijke hoeveelheden ijs in elke gehakte notensoort en plaats deze in de vriezer.
  3. Maak verse koffie, schenk het in een kopje, druppel er de amandellikeur in en spuit er een mooie toef slagroom op.
  4. Haal de chocoladeijstruffels uit de koeling en plaats deze naast het kopje koffie.

Ingrediënten

  • 2.5 dl geklopte slagroom
  • 8 bollen Australian Homemade BIO Chocolate ijs
  • 2 eetlepels pijnboompitten, gehakt
  • 2 eetlepels pistachenoten, gehakt
  • 2 eetlepels amandelen, gehakt
  • 4 kopjes koffie
  • Scheutje amandellikeur

Publicatie datum: 15 maart 2012