Krabravioloni met heldere Thaise visbouillon

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breng 1 liter water aan de kook met 2 thee lepels zout en pocheer hierin in circa 8 minuten 8 stuks ravioloni krab van Divale gaar.
  2. Maak 7 dl visbouillon van Oscar en voeg 1 gesneden rode Spaanse peper en 1.5 cm geschilde gemberwortel toe en laat dit op laag vuur 10 minuten trekken.
  3. Schep de peper en de gember vervolgens uit de bouillon.
  4. Voeg de ravioloni toe aan de bouillon en roer er vlak voor serveren 2 eetlepels fijngesneden koriander, 3 in dunne reepjes gesneden lente-uitjes en 3 bosuitjes (in ringen) door.

Ingrediënten

  • 8 stuks ravioloni krab, Divale
  • 7 dl visbouillon, Oscar
  • 1 gesneden rode Spaanse peper
  • 1.5 cm geschilde gemberwortel
  • 2 eetlepels fijngesneden koriander
  • 3 in dunne reepjes gesneden lente-uitjes

Publicatie datum: 15 maart 2012