Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Remia Tomaten ketchup & Fruitlife Kers zwart zoet 

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lamssaté met inktvisringen en citroenmayonaise

Gang
Amuse Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de lamshaas in stukjes.
  2. Pel en snipper de ui.
  3. Giet de olie in een ruime kom en voeg de ui en de sojasaus toe.
  4. Leg de lamsblokjes erin en laat minimaal 25 minuten op een koele plek marineren.
  5. Steek ondertussen de olijven aan de Japanse knoopprikkers.
  6. Bak de lamsblokjes goudbruin en prik ze op satéprikkers.
  7. Frituur de inktvisringen op 180 graden.
  8. Serveer de verschillende prikkers en de inktvisringen met de citroenmayonaise en een partje citroen.

Ingrediënten

  • 175 gram lamshaas
  • 1 ui
  • 4 eetlepels zonnebloemolie, Olitalia
  • 4 eetlepels sojasaus
  • Groene en zwarte olijven
  • 5 inktvisringen
  • Citroenmayonaise, Rois de France
  • 1 partje citroen
  • Satéprikkers, Take Dis
  • Prikkers Japanse knoop, Take Dis

Publicatie datum: 15 maart 2012